FADANDEL I ET 40 LITER EX KENTUCKY BOURBON FAD MED ROM DESTILLERET PÅ PORT MOURANT, GUYANA --- KLIK PÅ BILLEDE OG LÆS MERE

1.375,00 kr

 

"ROMFAD, EX. BOURBON FAD"

Køb eller forær en andel i dette romfad og få 5 fl. dejlig sødlig rom med egen etikette og som bliver lagret og modnet i Wineboutique's romkælder i 12 til 18 mdr. fra februar 2022 - Hvis du elsker rom eller kender en der gør, er dette tilbud et must.

fadandel50literexskotlanderfadmedromsomerdestilleretpjamaicaogtrinidad-32

TypeRom
LandGuyana
Alkohol42 %
14 stk. På lager
Beskrivelse

En fadandel indeholder:

-5 flasker 50 cl* rom fra det berømte destilleri Port Mourant i Guyana og som er sødet med Muscovado (rørsukker fra Mauritius) Du får eget navn, år og nummer på en super flot etikette, der sættes på flasken ved aftapning.

-- Håndskrevet ejer-certifikat (sendes eller afhentes, som aftales)

--- Årlig fadejer dag, hvor vi smager på rommen og kan følge udviklingen

---- Invitation til særlige arrangementer

----- Særlige romtilbud forbeholdt fadejere

------ 10 % rabat på alt rom i Wineboutique

------- Adgang til romklub på facebook, hvor man kan dele oplevelser, samt modtage løbende info fra Wineboutique.

------- Du har altid adgang til dit fad i Wineboutique's åbningstid

*Rommen vi fylder på fadet er en hvid rå-rom fra Port Mourant destilleriet i Guyana/Sydamerika på 60 % alkohol. Vi fylder rommen på fadet i begyndelsen af februar 2022. Til allersidst aftapper vi til drikkevenlig styrke (ca. 42 %) - Rommen er sødet med Muscovado sukker (20-30 g. pr. l)

FAD

  • 40 liters fad, hvor der før har været Kentucky Bourbon whisky på.
  • Modnings tid forventes af være 12 til 18 måneder fra påfylding i februar 2022
  • Det er den samme rå-rom vi får hjem, men slutproduktet bliver vidt forskelligt, alt afhængigt af den type fad rommen modnes på.

ROM

  • Guyana (Port Mourant) rå-rom på 60 %
  • Lys rom destilleret på melasse fra sukkerrør, som er dyrket i Guyana.
Område og Producent

Port Mourant Distillery blev bygget på bredden af ​​Demerara -floden i 1732, hvilket gør det til en af ​​de ældste i verden. Port Morant brugte nogle af de største pot-stills i Guyana til at producere fuld-flavored og high ester pot still rom. Port Morant er et navn givet til den legendariske dobbelt træpot-still og Guyana er det eneste sted, hvor du kan finde den, men nu står den, sammen med andre gamle destillationsapparater hos den suveræne destillatør Diamond (Demerara) Distillery

-Port Mourant er som skrevet en dobbelt pot-still i træ og som er lavet i 1732. Den svane halsede kobber potstill løber fra den ene still til den anden og så tilbage, hvor destillatet kondenseres og bliver til en hvid væske, som aldrig er sød. 

Denne dobbelt still metode forårsager en enorm reflux og gør dermed væsken til et meget fedtet og tungt destillat, da kongenerne praktisk talt fordobles. Det at destillations apparatet er af træ, gør at rommen får en betydelig karakter og selve dobbelt destilleringen en dyb smag og tekstur til spiritussen