Lhéraud Cognac - Obusto - Petite Champagne

1.995,00 kr

 

'The Cognac'

Denne store og uovertrufne cognac stammer fra det familieejede firma Lhéraud, som står for noget af det absolut bedste cognac, hvis ikke det er det bedste.
Denne cognac er produceret af 100% Ugni Blanc-druer, der er dyrket i området Petite Champagne, som er et af de absolut fornemste områder for cognacproduktion.
Cognacen er dobbelt destilleret og har været lagret på egetræsfade.

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol42 %
1 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Noter af frugt og deres sædvanlige signatur, som er en duft af Creme Brulee.

tabs-icon2 Smag

Igen en fantastisk Cognac fra Lhéraud. En 25 års gigant som får dig til at høre englene synge. Er du til en cigar, så er dette en Cognac som både er skabt til det, men kommer også en en flot kasse, som er foret med cigarblade.
En robust Cognac med en fyldig smag

Beskrivelse

Fremgangsmåden til produktion af Cognac Lhéraud, også kaldet “Livets vand”, er ældgammel, og udtryk for familiens dygtighed, men den forbliver
også en hemmelighed og er forbeholdt Guy Lhéraud. Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognacer. De smukke farver er naturlige og stammer fra opbevaringen på egetræsfade.

Lheraud XO Obusto Cognac er udelukkende fremstillet af druer dyrket i området Petite Champagne. På 42% og med læderagtige, krydrede, jordfarvede toner gør det det til en stor cognac for dem, der nyder lidt kraftig stil, samt at være et godt valg med din yndlingscigar.

Præsenteret i en stilfuld karaffel med en ren, slående etiket, er dette en cognac, der giver stor værdi for pengene for en sådan kvalitet. Lherauds hus skaber deres cognacs ved hjælp af århundreder af familietradition - selvom de kun begyndte seriøst at markedsføre deres varer i 1970'erne. Derfor har mange mennesker endnu ikke hørt om dette håndværker Cognachus. Men tag ikke fejl, når du har prøvet en af deres Cognacs, så er du sikker på at vende tilbage for at prøve mere af, hvad de har at tilbyde.

I Wineboutique har vi alle former for produkter med årgange, som er så gode til gaveidéer. Både som her Cognac, men også Armagnac HER og Portvine HER kan vi levere med "gamle" årgange.

 Se en skøn video fra Lheraud HER

Du kan gå på opdagelse i Cognac huset Lhéraud HER

Område og Producent

I 1680 begyndte Alexandre Lhéraud at dyrke jorden i landsbyen Lasdoux, tæt ved Cognac i Charente. Siden har produktionen af kvalitetscognac udviklet sig. Fremgangsmåden til produktion af Cognac Lhéraud, også kaldet “Livets vand”, er ældgammel, og den forbliver familiens dygtighed og er forbeholdt Guy Lhéraud. Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognac’er.

De smukke farver er naturlige og stammer fra opbevaringen på egetræsfade. Denne store og uovertrufne cognac stammer fra det familieejede firma Lhéraud, som står for noget af det absolut bedste cognac, hvis ikke det er det bedste.

Cognac Lhérauds vinstokke er plantet til Ugni Blanc, Folle Blanche og Colombard; De sidste to sorter blev vokset mere udbredt i fortiden, men blev modtagelige for forskellige vinstesygdomme og blev over tid erstattet af Ugni Blanc. I dag er Cognac Lhéraud en af ​​de få destillerier, der producerer cognacs ved hjælp af en blanding af alle tre sorter.

I modsætning til de fleste af verdens øvrige brandies produceres cognac ved dobbelt destillation af en sur syre hvidvin. God cognac skal begynde med en god vin, som den, der er lavet på Lhéraud-familiens vinmarker. Lhérauds cognacs er stadig fremstillet i en traditionel alembisk kobberpotte. Destillation begynder i december, efter den anden fermentering, og gøres manuelt uden elektroniske styringer eller enheder. De valg, der blev truffet under destillation - mild eller stærk opvarmning, hvor man laver "la coupe" eller "cut", der adskiller det første og sidste destillat fra "le coeur" eller "hjertet" - har alle stor betydning for eaux de vie .

Lhéraud cognacs er modnet i Limousin og Tronçais egetønder, nogle i årtier. Unge cognacs sættes i nye tønder i et par år, hvilket giver egetræ smag; Efter denne periode overføres cognacen til ældre tønder for længere og korrekt modning. Over tid fordamper vandet i brandyen, ligesom alkoholen; mellem 2 og 5 procent ren alkohol, der kaldes englenes andel, fordampes fra hvert tønde hvert år. I løbet af processen med fordampning og koncentration bliver brandy'en også påvirket af ilt, hvilket får brandy'en til at blødgøres og blive mere duftende, samt at tage en rig brun brunfarvet farve.