Lørdag d. 30 April - Winemakers Dinner med Nicolas Scharsch - Vinbonde i Alsace. - Begrænset deltagerantal

325,00 kr

WINEMAKERS DINNER

En aften med Nicolas Scharsch som er vinbonde i Alsace, 

Lørdag d. 30 April kl. 19.00 

Vi byder igen velkommen til et af vores populære vinarrangementer i de hyggelige lokaler. De gamle stalde danner rammen for hygge, stearinlys, snak på kryds og tværs og masser af god vin og mad. Vinbonden vil underholde med historier og dejlige vine fra Alsace.

 Arrangementet varer ca. 4 timer

Du finder Wineboutique på Faurskovvej 21 - 8370 Hadsten

30 stk. På lager
Beskrivelse

NYHED: Vi har sat antallet af gæster ned fra 34 til 30 denne aften.

Du finder os på Faurskovvej 21 - 8370 Hadsten. - Husk at lade bilnøglen blive hjemme. Spørg naboen før de spørger jer.:-) - Hadsten Taxa er altid til at få herud, så det er også en mulighed

store_img1IMG_2042_1IMG_200545299642_1574181079349543_1033010334144659456_n55929361_1894405897334764_7049942877966696448_o

Område og Producent

De 35 vin parceller (12 ha.), i Wolxheim, der udgør vingården i dag, er spredt over de fem omkringliggende kommuner, hvor hvert sted har en unik terroir, der kombinerer en bestemt jord og eksponering. Denne mangfoldighed af terroir udgør den største rigdom, hvilket gør det muligt at dyrke alle ​​de 7 godkendte Alsace-druesorter (Sylvaner, Pinot Blanc, Pinot Gris, Pinot Noir, Muscat, Riesling og Gewurztraminer) 
En 8. druesort, Chardonnay er udelukkende dedikeret til Crémant.

Siden 2009 er hele ejendommen blevet dyrket som økologisk vingård uden ukrudtsmiddel, gødning eller kemiske behandlingsprodukter.
Sygdommene er reguleret med naturlige produkter som Bordeaux-blanding, svovl eller planter som nælde eller padderok. I jorden opretholdes naturlig fertilitet takket være kompostens bidrag. Udviklingen af ​​græsset er indeholdt ved hældning eller lav pløjning.
Etiske og kvalitative motiver: Etik for at udvikle et sundt produkt og videregive et "rent" land til vores børn. 
Kvalitativ, fordi vinstokken organisk producerer færre druer. Produktionen reguleres naturligt. Vinen er også bedre rodfæstet for at trække de mineralelementer, der er naturligt tilgængelige i jorden, i dybden. De resulterende vine kombinerer renhed og mineralitet.

I dag er det 8 generation, som driver vingården videre og det er i skikkelse af Nicolas Scharsch. Nicolas har siden 2009 drevet vingården sammen med sin kone.