3,6 vivino

Weingut Dr. Wehrheim - Pfalz - Riesling

155,00 kr
  • Køb 3 for 125.00 pr. fl. og spar 20%

 

"Fine Rhein"

Siden 2007 har Wehrheim-familien været involveret i bio-dynamisk landbrug, og siden 2010 er vingården certificeret organisk. Dr.Wehrheim vingården er en familie vingård. Familien har forpligtet sig til en bæredygtig og innovativ arbejdsmetode. Derfor vil fremtidige generationer kunne drage nytte af kulturarven. "Dette er en forpligtelse for naturen og vores børn", siger Karl-Heinz Wehrheim. 

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeØkologisk
LandTysk
OmrådePfalz
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerRiesling
God TilFisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År2017
Alkohol12 %
Vivino3,6
tabs-icon1 Duft

Typisk tysk Riesling aroma - citron og grønt æble, samt nogle få tropiske frugtkomponenter

tabs-icon2 Smag

Dejlig syre, som er velafbalanceret med fedmen i vinen

tabs-icon3 Eftersmag

Riesling smagen bliver lang tid i munden

Beskrivelse

Buntstück Riesling Trocken er vingårdens "Husvin". Den vin der udtrykker den generelle udtryksform de gerne vil give i deres vine.

VDP. GUTSWEINE er gode vin i VDP's hierarki, der konsekvent forbinder vinkvaliteten med oprindelse. Vinene stammer fra en ejendom i en region, og de opfylder de strenge standarder, som VDP foreskriver.

Desuden er vingården medlem af "Fünf Winzer - fünf Freunde” fem vinproducenter - fem venner" en sammenslutning af top vingårde fra det sydlige Pfalz. Målet med denne forening er at producere høj kvalitetsvine der udtrykker de unikke terroir karakteristika fra Pfalz-regionen. 

Denne vin er absolut en af de bedste køb du kan gøre.

En lille video fra vingården HER

Vingårdens hjemmeside HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 10% af alle vine i landet
Område og Producent

Vingården Dr. Wehrheim har produceret højkvalitets tørre vine siden 1920. Traditionelle druesorter, der vokser på unikke steder, er blevet vinificeret i kælderen på det historiske jugendstil i fire generationer. Karl-Heinz og Franz Wehrheim er kendt for udviklingen af ​​ekspressive vine, hvor smagen af ​​de karakteristiske regionale træk og Terroir kan opleves med hver slurk.

Med deres arbejde i vingården og kælderen stræber Karl-Heinz og hans søn Franz med at fremhæve deres originale naturlige egenskaber. Siden 1991 har vingården været medlem af VDP (Association of German Prädikat Wine Estates) og var en af ​​de første vingårde i regionen inviteret til at slutte sig til foreningen. Derudover tilhører vingården "fünf Winzer fünf Freunde-fem vinproducenter fem venner" en sammenslutning af førsteklasses vingårde fra det sydlige Pfalz. Formålet med denne forening er at producere højkvalitetsvine, der udtrykker unikke terroir egenskaber fra Pfalzregionen. Dr. Wehrheim-vingården dyrker traditionelle druesorter på 17 ha med et gennemsnitligt udbytte på 5000 liter pr. Hektar.

fam_wehrheim_2