Volnay - Rossignol-Cornu - Bourgogne

295,00 kr

 


'Jeg drikker fløjl'


Dette er indbegrebet af bourgogne og i særdeleshed Volnay vine. De er måske de mest feminime og elegante vine, som fåes til rimelige penge fra Bourgogne. Vi kan kun anbefale disse dejlige dråber.

Læs mere
TypeRødvin
cl75
LandFransk
FyldeBlød og Rund, Let, Tør
druerPinot Noir
God TilLyst Kød, Vildt
År2011
Alkohol13 %
Vivino3,6
Beskrivelse

Detaljer

Denne Volnay er far og søns udtryk. Alt der findes omkring vinen har de selv lavet. Det er vin med historie og autencitet. Det er Bourgogne i en fortælling om arv og miljø, en fortælling om de bedste vine i verden.

I glasset

Detaljer

Med perfekte druer som udgangspunkt fik deres 'almindelige' Volnay i 2011 lidt tid på 15% nye fade, hvilket giver en delikat undertone af kaffe og karamel til at ledsage den berusende duft af kirsebær og vilde hindbær.
Område og Producent

Detaljer

Vingården Rossignol-Cornu er født ud af de to slægter Rossignol og Cornu. Vinene fra Volnay, Pommard og Meursault kommer fra Rossignol og vinene fra Pernand-Vergelesses er fra Cornu familien. I 1989 overtog Didier vingården efter faderen og er nu chef for den kun 5 ha. store vingård. For nylig gik Didier's søn ind i firmaet og vil gerne fortsætte de gamle traditioner burgundiske vinbønder holder så meget fat i. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle og begynder nu for alvor at vise sit værd. Alle vinene gennemgår en fadlagring på mellem 12 og 18 mdr. afhængig af årgangen.