Tilbud

Volnay-Robardelle Premier Cru - Rossignol-Cornu - Bourgogne

Tilbuds Pris: 395,00 kr

Før Pris: 450,00 kr

 


'Premier fløjl'


Dette er indbegrebet af bourgogne og i særdeleshed Volnay vine. De er måske de mest feminime og elegante vine, som fåes til rimelige penge fra Bourgogne. Vi kan kun anbefale disse dejlige dråber.

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
FyldeBlød og Rund, Let, Tør
druerPinot Noir
God TilLyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Vildt
År2011
Alkohol13 %
Vivino3,5
Beskrivelse

Detaljer

Denne Volnay er far og søns udtryk. Alt der findes omkring vinen har de selv lavet. Det er vin med historie og autencitet. Det er Bourgogne i en fortælling om arv og miljø, en fortælling om de bedste vine i verden.

Premier cru vine findes hirakisk, men ikke altid kvalitetsmæssigt og altid prismæssigt, lige under Grand Cru vinene. Her kan du finde superkøb til godt nok mange penge, men kvalitet helt i top. Volnay premier cru er nogen sådanne vine. En plovmand og du har noget der dufter og smager af verdensklasse. I Volnay kommunen findes 29 af sådanne premiers cru.

I glasset

Detaljer

Typisk Pinot kulør, let i glasset, men elegant og blød smag og runde tanniner. Her er en duft af tørret frugt og spinkle krydderier. Serveres ved 15-16 gr.
Område og Producent

Detaljer

Vingården Rossignol-Cornu er født ud af de to slægter Rossignol og Cornu. Vinene fra Volnay, Pommard og Meursault kommer fra Rossignol og vinene fra Pernand-Vergelesses er fra Cornu familien. I 1989 overtog Didier vingården efter faderen og er nu chef for den kun 5 ha. store vingård. For nylig gik Didier's søn ind i firmaet og vil gerne fortsætte de gamle traditioner burgundiske vinbønder holder så meget fat i. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle og begynder nu for alvor at vise sit værd. Alle vinene gennemgår en fadlagring på mellem 12 og 18 mdr. afhængig af årgangen. Volnay ligger i Cote de Beaune, som er en del af de gyldne bakker, Cote de D'or, som strækker sig fra nord til syd og betegnes Bourgogne. I nord har vi bl.a. Chablis distriktet.