3,3 vivino

Vistamar - Brisa Rosé - Chile

75,00 kr
  • Køb 6 for 55.00 pr. fl. og spar 27%

 

"Kup de Rosé"

Vi er ikke så vilde med chilenske vine. Ikke fordi at de ikke smager godt, men vi synes lidt, at man har koncentreret sig lidt for meget om papvine. Det er synd for Chile er meget mere end det, men faktum er at det er svært at sælge, når man kommer over 75 kr.

Med denne rosé synes vi at vi har gjort et kup.

Se flere rosévine HER

TypeRosé
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandChilensk
FyldeFrisk, Fyldig, Tør
DruerCabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
God TilFisk, Frugt, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År2019
Alkohol13 %
Vivino3,3
tabs-icon1 Duft

Aromaerne er tydelige røde frugter.

tabs-icon2 Smag

Smagen er intens og frisk og mellemfyldig.

tabs-icon3 Eftersmag

Lang eftersmag med sødme og syre balanceret.

Beskrivelse

Vin gården ligger i Central Valley. Denne dal er præget af et tempereret middelhavsklima med et stort temperaturområde. Jordbunden varierer fra løs sand til ler, med variable forhold med hensyn til stenindhold, fugtighed og højde. 

Næsten al chilensk vinfremstilling foregår i midten af det 3500 km. lange land, som så til gengæld er meget smalt, men med Andesbjergene og Stillehavet på hver sin side. Disse er med til at skabe utallige mikroklimaer i de chilenske vinmarker.

HER kan du se vingårdens hjemmeside og en lille video HER

Hvad anmelderne siger

Vistamar 2017 Brisa (Central Valley)

84 POINTS - Best Buy - https://www.winemag.com/

 
Område og Producent

Bæredygtighedskoden betragtes som hjørnestenen i bæredygtighedsprogrammet i den chilenske vinfremstillingsvirksomhed. Den beskriver de bæredygtige metoder, der kan eksistere i de forskellige områder af forberedelsen, gennem hele vinens værdikæde.

Det identificerer behovene inden for vinfremstillingsindustrien på tre områder: det grønne område (vinmarker), det røde område (vingård) og det orange område (samfund), med den forståelse, at bæredygtighed er konvergensen af ​​produktionen, der er miljøvenlig produktion, socialt retfærdig og økonomisk levedygtig.

"Vi er de første i Chile, der er certificeret med bæredygtighedskoden på alle områder, og det afspejler vores engagement med bæredygtig udvikling", siger vingården