3,6 vivino

Val Conde - Gran Reserva - Utiel-Requena

79,50 kr
  • Køb 6 for 59.5 pr. fl. og spar 26%

 

'Er du blød?'

En krydret og fløjlsblød oplevelse af en spansk vin. En enestående vin der viser hvad spansk vin kan, når det er bedst.

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
OmrådeUtiel-Requena
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Halv Tør
God TilBløde Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
DruerBobal, Tempranillo
År2007
Alkohol13 %
Vivino3,6
Smag

Vinen er flot dyb kirsebærrød i glasset. Duften og smagen byder på blød moden frugt, flot fylde og silkebløde tanniner. Her er varme krydderier, der vidner om den lange fadlagering og en vin i flot fuldendt balance.

Beskrivelse

 Er du til gammel og moden vin, så er denne vin det du søger. Selv til billige penge kan du få en super oplevelse.

Fremstillet på er 50% Tempranillo-druer og 50% Bobal-druer der alle er høstet ved lavt udbytte fra 40 år gamle vinstokke.
Efter høsten udvælges druerne nøje og kun de bedste druer anvendes til den endelige vin. Vinen gæres i 12 dage ved en kontrolleret temperatur på 28 grader. Efter endt gæring lageres vinen 2 år på amerikanske og franske egetræsfade, hvorefter vinen tappes og hviler endnu 3 år på flaske inden frigivelse.I glasset:

Se en video om Bobal druen og distriktet HER

  

Hvad anmelderne siger

Årgang 2007 VinAvisen – 5 stjerner – “…smager rigtig godt. Den er ret let, med saftig og blød frugt og fin krydring. Vinen er lavet på druerne Tempranillo og Bobal.” (Uge 14 / 2016)

Område og Producent

Området Utiel-Requena er beliggende i bjergene 70 km vest for Valencia. Arkæologiske fund viser, at der i dette område har været dyrket vin siden det 7. århundrede. I den romerske periode blev her også dyrket meget vin i området. I dag gennemgår regionen en markant ændring fra den gammeldags tankegang til en mere moderne linje med frisk frugt i vinene.

Dette er et resultat af en mere åben tilgang til hvordan man laver vin i den moderne verden. Gården blev grundlagt i 1997 og familien har forstået at kombinere områdets mange traditioner og karakteristika med en særdeles innovativ tankegang. Druerne til Val Conde Reserva er stammer fra vinmarker, der er ca. 80 år gamle og området dækker ni byer. Bobaldruerne er meget karakteristiske for D.O. Utiel-Requena området og dyrkes alene i dette område i verden. Val Conde vinene er i dag ét af de største brands i området og har gennem årene fået flere udmærkelser.