"Toscansk smagekasse fra Banfi" - M/ 6 vine + smagehæfte og link til vinseminar - GRATIS LEVERING

795,00 kr

 

"Toscana classé"

Mange danskere elsker at rejse til Toscana. Geografien, maden og vinen er uovertruffen. Længslen efter Toscana kan vi hjælpe lidt på med den fantastiske smagekasse fra en af de helt berømte vingårde. Nemlig Banfi. En vingård som er meget meget kendt i Danmark.

 

TypeHvidvin, Rosé, Rødvin
Indhold i CL75
LandItaliensk
OmrådeToscana
3 stk. På lager
Beskrivelse

Vores mange smagekasser er utrolig populære. Man får mulighed for at smage flere forskellige vine og måske gemmer der sig en lille perle, som man så kan købe flere af og til en rigtig fin pris.

Vi sender fragtfrit over hele landet og for kunder som bor tæt på, kan kasserne også afhentes i vores butik.

Område og Producent

Den italienske vingård, Castello Banfi, der er beliggende nær Montalcino i Toscana, råder i alt over ca. 3.000 hektar. Vingården blev grundlagt i 1978, og der er i dag beplantet ca. 1.000 hektar med vin. Derudover råder vingården over et af Europas mest avancerede wineries samt en fæstning fra det 11. århundrede, som er indrettet som luksusrestaurant. Vingården er i dag særdeles velkendt for at producere gode vine af meget høj kvalitet. Dette har Castello Banfi tydeligt bevist ved vinde flere anerkendte konkurrencer og også 12 gange løbet med den flotte titel som "Bedste italienske vineri" ved Vinitaly.

I vinkassen fra Banfi vingården finder du:

Hvidvine. rødvine og roséer fra Toscana. En dejlig mulighed for at smage hele Toscana i en kasse.