Think Big - Zinfandel - Lodi, Californien

82,00 kr
  • Køb 6 for 348 og spar 30%

'Tænk Stort'

Vin som er lavet på Zinfandel druen, er lige nu en af de mest populære vine i Danmark. Salget stiger og stiger og vi har fået endnu en sådan vin i sortimentet. I vores vinsmagninger, har vinpanelet haft denne vin helt i top og derfor vil vi anbefale denne prisvenlige Zinfandel fra Californien.

Læs mere
cl75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
FyldeFyldig, Halv Tør
God TilBløde Oste, Lyst Kød
druerZinfandel
År2016
Alkohol14,5 %
Vivino3,7
Beskrivelse

Detaljer

Think Big er en hyldest til de visionære jernbanefolk, som tænkte stort og lagde grundstenen til jernbanenettet tværs over USA og således banede vejen for landets forvandling til en supermagt. Zinfandel-druen har gjort den californiske vinindustri berømt og druen er derfor også efterhånden at regne for områdets nationaldrue.

Hvad anmelderne siger

Detaljer

AOV.dk – 6 stjerner – “Ægte Zin med masser af solskin. Kirsebær og blommer. Rund smooth mellemfyldig vin med en solmoden frugt. Fin krydret afslutning. Perfekt festvin til buffetten eller konfirmationen. Fuld smæk for skillingen.” (25-02-2016) Think Big er et skoleeksempel på, hvorfor Zinfandel fra Californien er blevet én af danskernes kæledægger, og vinen efterlader et flot aftryk præcis som de visionære amerikanske jernbanefolk.

I glasset

Detaljer

Det kræver stor omhyggelighed og dygtighed for at få det bedste frem i Zinfandeldruen. Druerne til Think Big er eksklusivt udvalgt til denne vin (Vat.66). De høstes ved optimal modenhed og vinificeres traditionelt.Think Big er en flot eksponent for, hvad californisk Zinfandel står for. Intens og dyb rød i glasset med elegante violette reflekser. Vinen har en indbydende bouquet af mørke bær, en intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen på både amerikansk og fransk eg. Think Big er en fyldig og harmonisk vin med en dejlig vedholdende eftersmag præget af bløde tanniner. Denne Zinfandel anbefales meget af vores kunde smagepanel. Bestseller på web-shoppen og i Boutiquen.
Område og Producent

Detaljer

Lodi (udtalt Lohd-eye) er et californisk vinområde øst for storbyen San Fransisco ved floden Sacramento. Med sin placering her i det californiske vindistrikt Central Valley nyder området godt af det nærmest middelhavsagtige klima med kølig morgentåge, varme dagtimer med masser af sol. Netop dette klima betyder, at druernes modningsproces er langsom og således opnås en intens farve og en lækker frugtrig karakter.