3,0 vivino

Terre Forti rosé - Sangiovese IGT - Emilia-Romagna

75,00 kr

 

"Sangio rosé"

Italiensk rosé buldrer frem i tiden og vi har fundet en meget prisvenlig rosé, som vil gøre sig godt over forår og sommer.

 

TypeRosé
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeEmilia Romagna
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerSangiovese
God TilAperitif, Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto
År2018
Alkohol12 %
Vivino3,0
tabs-icon1 Duft

frugtagtig med antydninger af kirsebær

tabs-icon2 Smag

frisk og frugtagtig

Beskrivelse

Caviro ligger i Faenza i regionen Emilia Romagna i det nordvestlige Italien, og Caviro er drivkraften bag udvikling og vækst i den italienske vinindustri. Caviro producere mange millioner flasker vin til hele verden og er et firma, hvor bæredygtighed er en væsentligt omdrejningspunkt.

Hvordan laves så denne rosé: Drueskindene forbliver i kontakt med mosten i 8 timer ved 8 °. Fermentering finder sted ved en kontrolleret temperatur fra 13 til 16 ° i ståltanke (300-900hl) i 12 dage. Vinen opbevares i hvile 3 til 6 måneder før aftapning.

Se firmaets hjemmeside HER

Område og Producent

I 1966 gik en samling små uafhængige italienske vinavlere sammen for at dele deres lidenskab, viden og færdigheder med det formål at lave god vin til hele verden.
Der er sket meget siden starten i 1966 og til i dag, hvor Caviro er det førende vinkooperativ i Italien. 18000 vinavlere fra alle Italiens førende vinregioner leverer hvert år deres druer til Caviro. Mange af disse vinavlere har produceret druer i flere generationer og fælles for dem alle er deres passion og kærlighed til deres område.

80% af den vin, som Caviro markedsfører, kommer fra sine egne medlemmer, en integreret del af en vinforsyningskæde, der sammensætter mange produktions- og distributionsselskaber med veletablerede identiteter. Kun på denne måde er det muligt at arbejde i synergi og forfølge de samme værdier af bæredygtighed, effektivitet og certificering, der styrer ethvert valg af koncernen.

Beskyttelse af miljøet har altid været en af ​​koncernens store missioner.

Denne forpligtelse afspejles i forbedringen af ​​vores agroindustrielle sektorer: hvert år genvinder Caviro Extra de underprodukter, der omdannes til ædelprodukter og biometan, et økologisk produkt, der introduceres i det nationale netværk i form af energi.