Sælges kun i butikken

Tanqueray gin

160,00 kr

 

'In the good old days'

Når jeg i firserne skulle drikke luksus gin istedet for Gordons, Finsbury og de dårlige kvaliteter fra grænsekioskerne, så var det altid Tanqueray jeg købte. Det slog mog hvor mild denne gin var, hvor det i de andre gin var alkoholen og "fyrrenålene" der var fremtrædende. Dette er en klasse gin.

KunibutikJa
TypeGin
Indhold i CL70
LandEngland
Alkohol43,1 %
48 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Intens enebær i duften.

tabs-icon2 Smag

Sødlig krydret i smagen med koriander og markante enebærtoner.. 

tabs-icon3 Eftersmag

Pænt balanceret med en lang afslutning

Beskrivelse

Tilbage i 1830'erne Charles Tanqueray var ikke bange for at tage gode idéer og lave dem om så de passede hans stil. Han opfandt en ginopskrift, som stadig fungere den dag i dag. Et perfekt mix med arv og hårdt arbejde.

Tanqueray hjemmeside

Område og Producent

Tanqueray gin blev oprindeligt destilleret i 1830 af Charles Tanqueray i Bloomsburydistriktet i London . Butikken til Edward & Charles Tanqueray & Co blev etableret på Vine Street, London, i 1838. Da Charles døde i 1868, arvede hans søn Charles Waugh Tanqueray destilleriet, som fortsatte med at fungere indtil den blev alvorligt beskadiget under 2. verdenskrig. Den eneste facilitet til at overleve bombningen, nu kendt som "Old Tom", er siden blevet flyttet til Cameron Bridge, Skotland.

Ifølge en rapport blev Tanqueray verdens mest solgte gin i første gang i 2016 med næsten tre millioner ni-liters sager solgt. 

Tanqueray er en London Dry Gin, der afspejler dens destillationsproces og oprindelse. London dry gin fremstilles ved dobbeltdestillering , med udvalgte ingredienser (botanicals) tilføjet under den anden destillation. Mens Tanqueray-opskriften er en nøje beskyttet handelshemmelighed, er den kendt for at indeholde fire botanicals: enebær, koriander, angelica rod og lakrids.