3,3 vivino

Sylvaner - Orschwiller - Alsace

85,00 kr
  • Køb 6 for 68.95 pr. fl. og spar 19%

 

'Good old Silvaner'

 Sylvaner er en klassisk drue fra Alsace der giver vine med frisk frugt og lidt frugtsødme. En Sylvaner er altid en succes som velkomst eller til fjordrejer.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeAlsace
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerSylvaner
God TilFisk, Skaldyr
År2016
Alkohol12 %
Vivino3,3
Duft

Sylvaner Orschwiller er let gylden i glasset med en frisk duft af sommerblomster og hyld.

Smag

Smagen er fyldt med frugt og en god friskhed.

Beskrivelse

Denne Sylvaner er fra producenten Orschwiller, som fremelsker helt ren frugt ved at høste druerne i perfekt modenhed. Behandlingen af druerne i kælderen foregår efter moderne metoder med kølig gæring og ingen lagring på fad. Denne proces følges for at bibeholde druens karakter i den enkelte vin.

Se en fin video om hele vinregionen Alsace HER

Område og Producent

Alsace er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig og er et af de mest charmerende vindistrikter i verden. Her er smukke bakker med afstikkere fra bjergkæden Vogeserne og bindingsværkshuse. Stilen er hverken rigtig fransk, eller rigtig tysk. Distriktet har igennem historien været både tysk og fransk og i dag hører Alsace under Frankrig, men meget af den gastronomiske indflydelse er tysk. Her serveres gerne god solid tysk bondemad, hvilket generelt passer fortrinligt til vinene her fra Alsace.

Orschwiller fremelsker den hele rene frugt i druerne, som høstes ved perfekt modenhed. Behandlingen af druerne i kælderen foregår efter moderne metoder med kølig gæring og ingen lagring på fad, men på store rustfrie ståltanke. Denne proces følges for at bibeholde druens karakter i den enkelte vin.