3,4 vivino

Smoking Loon - Pinot Noir - Californien

139,50 kr
  • Køb 6 for 109.5 pr. fl. og spar 22%

 

'Deli Pinot'

Utrolig lækker Pinot vin fra området mellem Los Angeles og San Francisco. Havet og det omskiftelige klima gør druen godt.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeLodi
FyldeFyldig, Halv Tør
DruerPinot Noir
God TilFisk, Lyst Kød, Skaldyr, Vildt
År2015
Alkohol13,5 %
Vivino3,4
Beskrivelse

I Californiens Central Coast-område, på strækningen mellem Los Angeles og San Francisco, har man længe rivaliseret det dyrere og mere kendte Napa Valley mod nord. 

Hvad anmelderne siger

★★★★★★Finansbureauet
Virkelig lækker californisk Pinot Noir i ukompliceret stil som smyger sig om sanserne med bløde noter af kirsebær, tobak, chokolade og kakao i righoldige mængder. En ægte pleaser som fornøjer fra start til slut.

★★★★★ Vinavisen

Denne rødvin smager rigtig godt og er bestemt pengene værd - men den smager ikke udpræget af Pinot. Druen optræder da også ofte i forklædning, når den ikke dyrkes i Frankrig eller New Zealand. I denne lækre vin er der god og blød frugt, bløde tanniner og en lille sødme.

Komplekse aromaer af figen, mørke kirsebær,
lakrids, sandeltræ og ristet brød. Smagen er domineret
af sollune bær og rank, frisk syre.
§§ Tanninerne er bløde og afrundede og vinen er det
perfekte valg til kødretter med sødmefulde marinader
eller bare the All-American Barbeque.
F A K T A
Vinavisen.dk
(om tidligere årgang)
Winelab.dk

I glasset
Vinen viser flot aroma af kirsebær, basilikum, vanille og smagen er kirsebær, vanille i en skøn forening. Vinen er halvfyldig og integrerede tanniner. Eftersmagen er lang og saftig.
Område og Producent
I Californiens Central Coast-område, på strækningen mellem Los Angeles og San Francisco, har man længe rivaliseret det dyrere og mere kendte Napa Valley mod nord. Redskaberne har været et utrolig varieret klima, der både leverer kølige zoner til Pinot og Chardonnay, men også varme til Rhônedruer og den allestedsnærværende Cab’ samt ikke mindst en vinøs guldgrube i form af marker med gamle Zinfandelstokke, der ofte gror som fritstående buske. Disse bærer druer i suveræn kvalitet, der med så lidt manipulation som muligt finder vej til bl.a. Smoking Loons nydelsesfulde version, hvor druerne kommer fra de to områder Paso Robles og Lodi. Smoking Loon er smagen af Californien på flaske, hvor nærheden til havet og det varme, men omskiftelige vejrlig virkelig gør sig gældende.