Silverboom rød, Speciel Reserve, Swartland

Tilbuds Pris: 55,00 kr

Før Pris: 75,00 kr

 


'Swartland'


 


Sydafrika har sat turbo på og laver extraordinær god vin og netop fra distriktet Swartland bliver der lavet hurra vin til billige penge. Denne vintype tror vi ikke du har smagt før………

Læs mere
cl 75
Type Rødvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Sydafrikansk
Fylde Fyldig, Halv Tør, Kraftig
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød
druer Merlot, Syrah/Shiraz
År 2016
Alkohol 15 %
Beskrivelse

Detaljer

 Intens og kraftfuld sydafrikaner med masser af vilde bær i smagen og en fin balance mellem sødme og intensitet. En oplagt ledsager til den gode bøf, men pas på med temperaturen på vinen når du servere den. Kan virke lidt marmeladeagtig hvis den bliver for varm. Prøv den sammen med venner. Her bliver der noget at diskutere. I vores smagninger har den delt vandene.

 

 

 

 

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Pressen: Årgang 2013 VinAvisen – 5 stjerner – “Med den meget lave pris, den dejlige frugt og fine sødme er dette en rødvin, som mange vil være glade for. Den er faktisk lidt af et scoop.” (Uge 23 / 2014)

Familien Brinck (5): – Absolut en blød og kraftfuld vin med fin bouquet af bær. Skøn og meget behagelig eftersmag, der ligger længe i ganen. Smager skønt til sommerens røde bøffer på grillen.

Familien Petterson (6): – Denne sydafrikanske velsmagende og fyldige rødvin bærer præg af sol og varme. Fyldig og utrolig behagelig smag med en behagelig balance, der tipper lidt til den søde side. Absolut en meget charmerende vin, som vi synes godt om.

Familien Wessel (5): – God fyldig og kraftfuld rødvin med en mørk og blid karakter. Behagelig afbalanceret og med en skøn krydret og vedvarende eftersmag.

Familien Andersen (5): – Vi synes godt om denne mørke og fyldige rødvin, der er skønt krydret. Fylder godt op i munden og afsluttes på fineste vis. Lang og herlig eftersmag

Familien Gogtaph/Larsen (5): – Fantastisk fyldig og kraftfuld sydafrikansk rødvin med smag af den gode sol. Afrundet og charmerende fylde, der balancerer perfekt i afslutningen. Meget delikat og vellykket eftersmag.

Familien Larsen (5): – Charmerende fyldig og behagelig krydret vin med en mørk og varm farve i glasset. Delikat bouquet af bær, sol og varme. Eftersmagen er vedvarende og fuldender billedet af denne flotte vin.

Familien Jensen/Frederiksen (6): – Meget flot fyldig og skøn vin med en behagelig fylde og afrunding i munden. En vin, der skal nydes som den er til en god bøf på grillen. Overraskende vinperle fra Sydafrika.

I glasset

Detaljer

Silverboom Shiraz-Merlot er en særdeles blød og fyldig vin med masser af Sydafrikas sol og varme i glasset. I duften er der et væld af vilde bær og lakrids samt et fint hint af krydderier. I smagen mødes man af de samme toner som i duften og her suppleres det komplekse smagsindtryk af peber og fine faste tanniner samt en lang vedvarende eftersmag. Silverboom kan med fordel nydes nu men kan også sagtens tåle at ligge op til fem år fra høståret. Nyd Silverboom Shiraz-Merlot til rødt kød, krydret mad, mediumkraftige oste eller til en rigtig god burger med masser sød relish og søde løg.
Område og Producent

Detaljer

Swartland betyder direkte oversat “sort jord” og er opkaldt efter den lokale mørke “Rhino busk”, der mørkner landskabet, særligt hvis buskene ses på afstand. Området Swartland, der begynder ca. 50 kilometer nord for Cape Town, er et af de nyere vinområder i Sydafrika og som vi kommer til at høre rigtig meget til i fremtiden. Vi har hele tiden øje på hvad der kommer fra området og høsten fra i vinter, lover godt. Vinen fra Svartland dyrkes efter traditionelle forskrifter, hvor der kun anvendes meget lidt drypirrigation. Swartland er som sagt i de seneste år blevet mere anerkendt for de vine der produceres her, og vi kan idag købe vine af absolut topkvalitet og med flot typicitet for Sydafrika. Dedikerede og specialiserede vinmagere har omhyggeligt udvalgt Shiraz- og Merlot-druerne til denne vidunderlige og kraftfyldte vin. Druerne er høstet ved optimal modenhed for at sikre en vin med masser af saft, intensitet og kraft. Silverboom er fermenteret op til en alkoholprocent på 15%. Herefter stoppes gæringen for at opnå en vin, der viser en flot balance mellem koncentration i smagen og en fin sødme i slutningen.