Silverboom rosé, Special Reserve, Swartland

75,00 kr
  • Køb 6 for 300 og spar 34%

 


'Pink from Swartland'


 Igen en hysterisk god vin fra Silverboom serien. Nu er det minsandten Sydafrikas nationaldrue, Pinotage, der laver denne skønne rosé…..

Læs mere
cl75
TypeRosé
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
FyldeFyldig, Halv Tør, Kraftig
God TilFed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Salat
druerPinotage
År2018
Alkohol14 %
Vivino3,8
Beskrivelse

Detaljer

 Silverboom Pinotage Rosé Special Reserve er en sprød og lækker rosévin med en lækker smag af kølig frugt.
En flot eksponent for Pinotage-druen, som af mange regnes for Sydafrikas nationaldrue. Druen er en krydsning mellem de to franske druer, nemlig den majestætisk Pinot Noir og den uanselige Cinsault.
Dette ægteskab fandt sted i 1925 og har siden levet et stormombrust liv. Mange kritikere synes ikke om vinen og specielt duften, men fakta er, at druen består, ikke bare I Sydafrika, men også i flere andre vinlande.

 

 

I glasset

Detaljer

Dedikerede og specialiserede vinmagere har omhyggeligt udvalgt druerne til denne fine sprøde rosévin. Pinotage-druerne kommer fra bush-vinstokke, hvor vinstokken står alene som en plante eller busk, uden ophængning, trådnet eller trange rækker. For at opnå “special reserve”-stilen høstes druerne mere modne end normalt for rosévine. Mosten gæres ved kølig temperatur i tre uger for at bibeholde den friske frugtsødme i vinen. Når vinen har opnået det ideelle alkohol- og sukkerniveau stoppes gæringen og således sikres en vin med perfekt frugt og friskhed. I glasset:Silverboom Pinotage Rosé er fin pink med solgyldne reflekser. Duften er sprængfyldt af modne røde jordbær og kirsebær. Silverboom har en indtagende smag af sydafrikansk sol med søde modne frugter og en fyldig vedholdende eftersmag. Nyd Silverboom Pinotage Rosé til lyse kødretter, salater eller hvis du bare ønsker en smag af solskin. Serveres ved 8–10°C.  
Område og Producent

Detaljer

Swartland betyder direkte oversat “sort jord” og er opkaldt efter den lokale mørke “Rhino busk”, der mørkner landskabet, særligt hvis buskene ses på afstand. Området Swartland, der begynder ca. 50 kilometer nord for Cape Town, er et af de nyere vinområder i Sydafrika og dyrkes efter traditionelle forskrifter, hvor der kun anvendes meget lidt vanding. Swartland er i de seneste år blevet meget anerkendt for deres vine, og vi kan idag købe vine af absolut topkvalitet og med flot karakter fra dette område.