Silverboom Black Label, Stellenbosch

Ikke på lager

95,00 kr
  • Køb 6 for 450 og spar 22%

 


'Den sorte perle'


Stellenbosch er et af de bedste vinområder i det fremadstormende land Sydafrika. Denne vin er nyskabende hvad angår smag……

Fyldig og balanceret Cabernet Sauvignon fra Stellenbosch i Sydafrika. En vin der viser Sydafrikas styrker og som

bestemt ikke vil skuffe. Virkelig value for money.

Læs mere
cl 75
Type Rødvin
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Sydafrikansk
Fylde Fyldig, Halv Tør, Kraftig
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Lyst Kød, Rødt Kød
druer Cabernet Sauvignon
År 2016
Alkohol 15 %
Beskrivelse

Detaljer

Cabernet Sauvignon-druerne til Silverboom Black Label er særligt udvalgt af vinmageren og høstet fra veldrænede vinmarker hvorpå jordbunden er præget af granit og skifer, hvilket giver vinstokkene et hårdt underlag at arbejde i.
Resultatet er spændstige stokke og dermed mere intensitet i druerne.
Druerne plukkes i slutningen af marts i de tidlige morgentimer og bringes direkte til vineriet. Her presses druerne let, og gennemgår efterfølgende en 36 timer lang udblødning.
Efter udblødningen gæres vinen ved kontrollerede temperaturer i rustfri ståltanke for efterfølgende af hvile i 3 uger på tankene. Når vinen er faldet til ro, lagres den nænsomt på egetræ i 8 måneder og opnår hermed den høje kvalitet.

 

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Årgang 2013

Luca Maroni – 91 point – (08-07-2016)

VinAvisen - 5 stjerner - "Meget dejlig og kompleks rødvin i fin balance. Vinen har bred, fløjlsblød frugt, noter af mørke bær og integrerede fadtoner fra otte måneder på fransk eg." (20-02-2016)

I glasset

Detaljer

Silverboom Black Label er intens dyb rød i glasset med mørke næsten sorte strejf. I duften mødes man af en væld af røde og sorte bær som solbær, jordbær og blåbær. I munden opleves vinen fyldig og koncentreret med en klassisk Cabernet Sauvignon karakter. I smagen går noterne fra duften igen, solbærene er dominerende og suppleres flot af fine egetræstoner og et let krydret præg. Silverboom Black Label er en oplagt ledsager til grillmad, kalvekød, lam og et bredt udvalg af oste. Silverboom Black Label vurderes af vores kunde smagepanel som meget anbefalelsesværdig
Område og Producent

Detaljer

Vinen stammer fra det store vinområde Stellenbosch i Sydafrika. Området bærer samme navn som den største by i distriktet, og har gennem tiderne været grobund for nogle af de absolut bedste vine i Sydafrika. Sammen med Pearl og Franschhoek udgør Stellenbosch Cape Winelands, de største vinregioner i Sydafrika. Området ligger smukt mellem kystnære bjergrygge, og nyder godt af et behageligt middelhavsklima, der er ideelt til dyrkning af druer af særdeles høj kvalitet.