3,7 vivino

Bordertown, Padthaway - South Australia, Shiraz

95,00 kr
  • Køb 6 for 70.00 pr. fl. og spar 27%

 

"Clear Shiraz"

Her en dejlig Shiraz vin fra det store kontinent. En vin vi selv hjemtager hvert år efter høsten og modningen, som finder sted i den lille by Bordertown mellem Adelaide og Melbourne. Klimaet er til fyldige og let krydrede vine, som er idelle til mad.

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandAustralsk
OmrådeSouth Australia
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
God TilGrillede retter, Rødt Kød
DruerSyrah/Shiraz
År2017
Alkohol14,5 %
Vivino3,7
54 stk. På lager
Duft

Denne Shiraz er dyb sort med herlig ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebær og lidt friskkværnet peber.

Smag

Smagen balancerer med harmonisk cremet struktur og lang fylde med en hel palet af frugtaromaer.

Beskrivelse

Stor og fedladen Shiraz fra et af Australiens top-områder. Shiraz er en af verdens bedste og mest karakterfyldte druer. I Australien viser den sig fra den nok mest charmerende side.

Druerne er høstet ved optimal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

 

 

Hvad anmelderne siger

Vi har d. 15 marts afholdt smagning i vores kundepanel og her gav man Bordertown Shiraz 4,3 P 

Kommentarer som : super til prisen, vin alle kan li' og "bøfvin".

Område og Producent

Padthaway og landsbyen Bordertown er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette harørt til, at nogen af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfor minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandresourcer i undergrunden. Der fremstilles vine på mange forskellige druer i området, men Shiraz vinene er dem med størst succes. Generelt er vinene meget elegante, med en god intensitet. Bordertown Shiraz byder på en rigtig flot og typisk Shiraz. Høstet fra relativt gamle vinstokke, som giver god intensitet i vinen.