nyhed

Bordertown, Padthaway-South Australia, Shiraz - NYHEDSBREVS TILBUD

95,00 kr
  • Køb 6 for 359.7 og spar 37%

"Clear Shiraz"

Her en dejlig Shiraz vin fra det store kontinent. En vin vi selv hjemtager hvert år efter høsten og modningen, som finder sted i den lille by Bordertown mellem Adelaide og Melbourne. Klimaet er til fyldige og let krydrede vine, som er idelle til mad.

Læs mere
cl75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandAustralsk
FyldeFrugtig, Fyldig, Tør
God TilGrillede retter, Rødt Kød
druerSyrah/Shiraz
År2016
Alkohol14,5 %
Vivino3,6
Beskrivelse

Detaljer

Stor og fedladen Shiraz fra et af Australiens top-områder. Shiraz er en af verdens bedste og mest karakterfyldte druer. I Australien viser den sig fra den nok mest charmerende side.

Druerne er høstet ved optimal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

 

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Vi har d. 15 marts afholdt smagning i vores kundepanel og her gav man Bordertown Shiraz 4,3 P 

Kommentarer som : super til prisen, vin alle kan li' og "bøfvin".

I glasset

Detaljer

Denne Shiraz er dyb sort med herlig ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebær og lidt friskkværnet peber. Smagen balancerer med harmonisk cremet struktur og lang fylde med en hel palet af frugtaromaer. Server Bordertown Shiraz til en godt stykke kød fra grillen. Serveres ved 16 – 18° C.
Område og Producent

Detaljer

Padthaway og landsbyen Bordertown er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette harørt til, at nogen af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfr minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandresourcer i undergrunden. Der fremstilles vine på mange forskellige druer i området, men Shiraz vinene er dem med størst succes. Generelt er vinene meget elegante, med en god intensitet. Bordertown Shiraz byder på en rigtig flot og typisk Shiraz. Høstet fra relativt gamle vinstokke, som giver god intensitet i vinen.