The Macallan - Amber

650,00 kr

 

'rav i den !!'

 Vidste du, at kun Glenfiddich og Glenlivet sælger mere end The Macallan og at der i Bond filmen Skyfall blev drukket en 50 års Macallan. Den har vi ikke i sortimentet og derfor må de “nøjes” med Macallan Amber….

Indhold i CL70
TypeWhisky
LandScotland
OmrådeSpeyside
Alkohol40 %
Beskrivelse

 Navnet Macallan stammer sandsynligvis fra to gælisk ord- Magh som betyder et ”frugtbart stykke jord” og Ellan, som igen stammer fra en St. Fillan, en irsk født munk, som rejste rundt i Skotland, hvor han udbredte kristendommen igennem det ottende århundrede.
-The Macallan distillery blev grundlagt I 1824 af Alexander Reid som var både landmand og skolelærer. Dengang lavede landmændende whisky på deres gårde, hvor de, i de stille vintermåneder, distillerede deres overskydende byg.
-Fra grundlæggeren og til de efterfølgende ejere og ind i det nuværende århundrede, er Macallan blevet anset for at være absolut førende i kvalitet.
-Macallan er grundlagt på og bliver drevet efter disse grundpiller:

-At Easter Elchies House, som er bygget i 1700, skal blive ved med at ligge i hjertet af The Macallan ejendomme….
-Små stills som bidrager med en distinktiv rig og frugtig “new make” ånd på Macallan.
-Fineste Cut. De tager kun 16 % af den endelige distillation, for at komme det på fad. Dette er det bedste af det bedste.
-Exeptionelle ege fade: Macallan bruger flere resurser end noget andet single malt distillery.
-Naturlige farver: Der findes rigtig mange af dem i Macallan produkter og farves udelukkende af træet fra deres fantastiske fade.
-Macallan selv: Den uforlignelige ånd i flasken-en af denne verdens største whisky.

En video tur til Macallan HER

Macallan hjemmeside