4,0 vivino

Santero Asti DOCG dolce (sød)

110,00 kr
  • Køb 6 for 95.00 pr. fl. og spar 14%

 

'Happiness'

Asti vin fåes i mange afskygninger og kvaliteter, men den Asti du ser her er ikke mindre en super fantastisk. Vi sælger rigtig mange i vores butik til kunder der vender tilbage og køber denne søde asti. Også som gave købes den, da flasken er rigtig rigtig flot.

TypeMousserende
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
OmrådeAsti
FyldeFyldig, Sød
God TilAperitif, Dessert
Alkohol7,5 %
Vivino4,0
Smag

I ganen fornemmes hyldeblomst, let citrus, fersken, søde æbler og et strejf appelsinskal. Vinen har en dejlig frisk sødme, der altid giver lyst til et glas mere. Santero Asti Spumante er en gudedrik, så en flaske er sjældent nok. Det er svært ikke at forelske sig i en så charmerende vin.

Asti Spumantes formidable smag gør vinen velegnet til rigtig mange ting. Som velkomst, til desserter eller til at imponere de gode venner på en varm sommerdag på terrassen. Vinen er også et perfekt valg til kransekagen nytårsaften.

Beskrivelse

Asti fremstilles på den hvide Muscat-drue, som med sin flotte aroma, høje sukkerindhold, skaber vine med fin sødme. Her har du en ægte Asti fra det rigtige område i vindistriktet Piemonte.

Flasken er så smuk, at den ville være flot som gave.

Område og Producent

Santero blev grundlagt i 1958 af brødrene Leopoldo, Renzo, Aldo og Adelio ved Monferrato, som hører til de ni såkaldte hellige bjerge i Piemonte i Norditalien. Med stor ekspertise og passion for vinmarkerne fremstiller Santero udsøgte vine.