Santero Asti DOCG dolce (sød)

110,00 kr
  • Køb 6 for 570 og spar 14%

 


'Happiness'


Asti vin fåes i mange afskygninger og kvaliteter, men den Asti du ser her er ikke mindre en super fantastisk. Vi sælger rigtig mange i vores butik til kunder der vender tilbage og køber denne søde asti. Også som gave købes den, da flasken er rigtig rigtig flot.

Læs mere
Type Mousserende
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Italiensk
Fylde Fyldig, Sød
God Til Aperitif, Dessert
Alkohol 7,5 %
Vivino 4,0
Beskrivelse

Detaljer

Asti fremstilles på den hvide Muscat-drue, som med sin flotte aroma, høje sukkerindhold, skaber vine med fin sødme.

I glasset

Detaljer

I ganen fornemmes hyldeblomst, let citrus, fersken, søde æbler og et strejf appelsinskal. Vinen har en dejlig frisk sødme, der altid giver lyst til et glas mere. Santero Asti Spumante er en gudedrik, så en flaske er sjældent nok. Det er svært ikke at forelske sig i en så charmerende vin. Asti Spumantes formidable smag gør vinen velegnet til rigtig mange ting. Som velkomst, til desserter eller til at imponere de gode venner på en varm sommerdag på terrassen. Vinen er også et perfekt valg til kransekagen nytårsaften. Serveres ved 6-8°C.
Område og Producent

Detaljer

Santero blev grundlagt i 1958 af brødrene Leopoldo, Renzo, Aldo og Adelio ved Monferrato, som hører til de ni såkaldte hellige bjerge i Piemonte i Norditalien. Med stor ekspertise og passion for vinmarkerne fremstiller Santero udsøgte vine.