3;2 vivino

Santa Sofia - Custoza Montemagrin DOC - Veneto

95,00 kr
  • Køb 6 for 468 og spar 18%

Custoza er et af de stærke produkter blandt de hvide vine hos Santa Sofia: siden begyndelsen af ​​70'erne har vingården troet på denne vins store potentiale og markedsført den i Italien og i udlandet.

Vingårdens hjemmeside HER

Beskrivelse

 

"Føl på druerne"

Fra bjergsidens vinmarker med morænejord, beliggende i området Custoza, Castelnuovo del Garda og Valeggio sul Mincio sydøst for Gardasøen, finder vi denne lille perle. Det der gør den speciel er de mange forskellige druetyper, som er brugt : Trebbiano, Garganega, Trebbianello, Cortese, Malvasia, Italic Riesling, Pinot Bianco og Chardonnay

I glasset
Med en ret så bleg strågul farve med flotte sølvreflektioner tilbyder vinen en meget fin, harmonisk og rig bouquet med hints af glaseret sukker, søde mandler, tropisk frugt - især banan. På ganen en smuk struktur, en dejlig friskhed og intensitet. Nipper du til den, kan du opleve behagelige mineralske toner, med en ren og levende finish og behagelig bitter mandel.
Område og Producent
Santa Sofias hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte tæt ved Verona i Italien. Pedemonte er en af de smukkest beliggende og mildeste zoner i det klassiske Valpolicella-område. Santa Sofia har igennem generationer opbygget og vedligeholdt et flot omdømme som en lille producent med høj kvalitet og har i mange år produceret flotte vine af allerhøjeste kvalitet. Santa Sofias vine er resultatet af en perfekt blanding af gamle traditioner og mange års erfaring tilsat moderne teknologi.