Sælges kun i butikken

Venezuela, Ron Diplomatico Reserva 12 års

195,00 kr

 

' uno numero'

 

Herfra Wineboutique.dk, skal der lyde et rungende og respektfuldt eftermæle til denne personlighed, så derfor, prøv rommen fra Venezuela og bliv glad……

KunibutikJa
Indhold i CL70
TypeRom
LandVenezuela
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Et kompleks blend af Copper pot still modnet i 12 år.
Den har en karakterfuld næse, visende en vis portion frugt, kage, rom og rosin icecream, kakao, tørret ingefær, kanel og fedme.
Den udvikler bagte bananer og toffee noter sammen med vanilie, træ og dybere noter af sirupagtig ingefærbrød, med en anelse citronskal.

tabs-icon2 Smag

I munden åbner der sig chokoladesauce og sød toffee, med tropiske frugter. Altså et sammensurium af dybe og ekstremt forførende flavours…..

Beskrivelse
 Billedet på flasken, er portrættet af Ron Diplomatico’s grundlægger Don Juancho Nieto Meléndez’.Hans passion for at udforske kilderne og processerne i mange af de aromaer man finder i forskellige drikkevarer, førte til grundlæggelsen af firmaet.Han var specielt interesseret i kompleksiteten af de mange miljømæssige faktorer som hidrører rom produktion. Det kan være sådanne ting som vejret og luftfugtigheden i troperne.
Område og Producent

En iværksætter af guds nåde og Don Juancho arbejdede 24 timer i døgnet på at raffinere sit eget produkt, bl.a ved at prøveudtage en udtømmende matrix af eksotiske likører og rom.Faktisk blev han kendt blandt venner som ”The Ambassadors Reserves”, da hans samling af exclusive drikkevarer var i en klasse for sig.

Don Juancho brugte en del af sin tid på Jamaica, som på den tid var verdensførende rom produktions land, for her at studere produktions metoderne.Han fik også inspiration fra øerne Antillerne, hvor han udforskede og forbedrede mange af deres distillations og modnings hemmeligheder.

Sukkermøllen, med dens traditionelle metode til at knuse sukkerrørene, var et både trofast redskab og en konstant ”følgesvend”.Han observerede den langsomt arbejde, på samme facon som en rejsende ser på et kort for at finde en ny destination, mens han tænkte på de uendelige kombinationer, han kunne skabe ved at komme forskellige typer sukkerrørs juice i sin rom.

I sidste ende skulle det føre til den hemmelighed der ligger bag forskellige ingredienser, trætønder og honning, der findes i rommen i dag.Resultatet var en rom, som kombinere en særegen karakter og krop, med en uimodståelig og subtil aroma.Den triumfante expression af hans utrættelige søgen efter en ånd i flasken, der ville gå under navnet RUN DIPLOMÀTICO.Hans higen efter eksklusiv flavor, farve og aroma som ville gøre sig fortjent til, at blive serveret ved verdens store højborde, er et levende testamente til hans ekstraordinære vedholdenhed og dedikation.Hans død i det forrige århundrede, betød ikke enden. DIPLOMÀTICO RESERVA EXCLUSIVA er tillavet til hans ære og er vel nok Venezuela’s stolteste og mest skattede rom eksport.