3,8 vivino

HENRI EHRHART - RIESLING - ALSACE

Tilbuds Pris: 68,95 kr

Før Pris: 85,00 kr

 

'Riesling a la France'

 Der arbejdes seriøst med mange druer i Alsace, men ”kongedruen” er Riesling! Ingen drue giver bedre resultat end Riesling. Druen er alsidig og kan produceres i både helt tørre og meget søde udgaver. Denne udgave er en tør udgave med megen frugt og god koncentration.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
OmrådeAlsace
FyldeFrisk, Frugtig, Mineralsk, Tør
DruerRiesling
God TilFisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År2018
Alkohol12 %
Vivino3,8
Duft

Flot gylden i glasset med en delikat bouquet af mineralitet og blomster.

Smag

Smagen er tør og stilfuld med god frugtkoncentration.

Beskrivelse

Henri Ehrhart Riesling er fremstillet på Riesling druen. Man mener, at denne hvide druesort stammer fra området Oberrhein i Tyskland. Druerne til Henri Ehrharts Riesling stammer fra familiens egne marker, og vinen er fremstillet i deres eget vineri og tapperi i Ammerschwihr.

Se en fin video om hele vinregionen Alsace HER

Område og Producent

Alsace er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig og er et af de mest charmerende vindistrikter i verden. Her er smukke bakker med afstikkere fra bjergkæden Vogeserne og bindingsværkshuse. Stilen er hverken rigtig fransk, eller rigtig tysk. Distriktet har igennem historien været både tysk og fransk og i dag hører Alsace under Frankrig, men meget af den gastronomiske indflydelse er tysk. Her serveres gerne god solid tysk bondemad, hvilket generelt passer fortrinligt til vinene her fra Alsace.

Maison Henri Ehrhart: I 70-erne købte Henri Ehrhart 4 hektar vinmarker omkring den lille pittoreske by Ammerschwihr ca. 8 km vest for Colmar – Alsace-vinenes ”hovedstad”. Med årene er familiefirmaet vokset til at være den femtestørste producent af Alsace-vine med 7 millioner flasker årligt, og firmaet drives i dag af sønnen Cyrille Ehrhart.

Med eget vineri og tapperi i Ammerschwihr og med den allernyeste teknologi har familien Ehrhart kontrol over kvaliteten af deres vine og kan aftappe vinene på det helt rigtige tidspunkt.

Familien Ehrhart har en finger på både den franske puls og den internationale puls for så vidt angår smag, og firmaet er dygtigt til at tilpasse sig forbrugernes smag i vin.
”Vi er dedikeret til kvalitet, fødevaresikkerhed og kundetilfredshed og vi har ekspertisen til at levere vine af høj kvalitet til rimelige priser med komplet kontrol over hele fremstillingsprocessen” siger Cyrille Ehrhart. Firmaet er IFS certificeret på ”higher level”