Tilbud

Riesling - Orschwiller - Alsace

Tilbuds Pris: 67,50 kr

Før Pris: 85,00 kr

 


'Riesling a la France'


 Der arbejdes seriøst med mange druer i Alsace, men ”kongedruen” er Riesling! Ingen drue giver bedre resultat end Riesling. Druen er alsidig og kan produceres i både helt tørre og meget søde udgaver. Denne udgave er en tør udgave med megen frugt og god koncentration.

Læs mere
TypeHvidvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
FyldeFrisk, Frugtig, Mineralsk, Tør
druerRiesling
God TilFisk, Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År2017
Alkohol12 %
Vivino3,8
Beskrivelse

Detaljer

Vinen her er fra producenten Orschwiller, hvor man fremelsker helt ren frugt ved at høste druerne i perfekt modenhed. Behandlingen af druerne i kælderen foregår efter moderne metoder med kølig gæring og ingen lagring på fad. Denne proces følges for at bibeholde druens karakter i den enkelte vin.

I glasset

Detaljer

Riesling Orschwiller er flot gylden i glasset med en delikat bouquet af mineralitet og blomster. Smagen er tør og stilfuld med god frugtkoncentration.Dette er den perfekte ledsager til fisk, skalddyr, lyst kød og tørre oste.Serveringstemperatur: 8–10°C.
Område og Producent

Detaljer

Alsace er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig og er et af de mest charmerende vindistrikter i verden. Her er smukke bakker med afstikkere fra bjergkæden Vogeserne og bindingsværkshuse. Stilen er hverken rigtig fransk, eller rigtig tysk. Distriktet har igennem historien været både tysk og fransk og i dag hører Alsace under Frankrig, men meget af den gastronomiske indflydelse er tysk. Her serveres gerne god solid tysk bondemad, hvilket generelt passer fortrinligt til vinene her fra Alsace.