RENAULT CARTE NOIRE VSOP

335,00 kr

 

"The drink driver"

Et af verdens største brands indenfor Cognac. Danskerne elsker denne bløde og behagelige drik. Vil du udvide din horisont, så kan du se på flere forskellige Cognacs HER

TypeCognac
Indhold i CL70
LandFransk
OmrådeCognac
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Renault Carte Noire VSOP er smuk ravfarvet i glasset med et flot gyldent skær. I duften er der noter af honning, tørret figen og orangeblomst samt et strejf af kanel og hasselnød. 

tabs-icon2 Smag

 Smagen er elegant og harmonisk med perfekt balance mellem krystalliseret frugt, vanilje og let egefadsaroma

tabs-icon3 Eftersmag

Lang, blød og fyldig eftersmag.

Beskrivelse

Renault Carte Noire VSOP er baseret på det ikoniske Carte Noire blend fra slutningen af 1870’erne, der er en af de ældste originale cognacopskrifter, der stadig bruges.

Efter en omhyggelig udvælgelse høstes druerne, og vinifikationen påbegyndes. Vinen destilleres to gange, og kun destillatets hjerte (den bedste del) bruges i fremstillingen af Renaults eau-de-vie, der modnes i gennemsnit 6-8 år på træfade fremstillet af egetræ fra Tronçais-skoven.

Se deres hjemmeside HER

 

 

Område og Producent

Jean Antonin Renault, en 25 år gammel forretningsmand fra Charentais, skabte Renault Cognac i byen Cognac i 1835. Han nød et ry som en innovatør, der satte pris på ægte kvalitet. Renault var den første cognacproducent, der sendte sin cognac på flasker, hvilket garanterede, at cognacen bevarede sin oprindelige smag og sarte smag. Han begyndte at sælge cognac under sine rejser til Skandinavien, Tyskland, Østeuropa, Island, Amerika og Asien.

Flagskibet fra Renault Cognac House er den ikoniske Carte Noire-blanding, der modtog et registreret varemærke i Storbritannien i 1876 - hvilket gør det til en af ​​de ældste cognac-opskrifter, der stadig er i brug.

I dag produceres Renault Cognacs stadig i ånden af ​​Jean Antonin Renault i hjertet af Cognac-regionen.