Pyrat XO Reserve

375,00 kr

'The Orphan'

Pyrat rom er faktisk noget unikt. Den er nemlig en blanding af flere forskellige rom fra det meste af Caribien og så “samlet” på den britiske ø besiddelse Anguilla. 90 kvadratkilometer og et indbyggertal på 13.000, samt et ry for at være et skatteparadis, er de fakta der findes, men et andet fakta er, at her laves verdenskendt rom, Pyrat.

TypeRom
Alkohol40 %
Beskrivelse

C J Planter og hans kone byggede som de første en romfabrik på øen. Deres rom blev hurtigt meget berømte i hele verden og specielt Pyrat rom, har bevaret sin status.
I dag er der ingen destilleri på øen og firmaet køber som noget meget specielt, forskellige lagrede rom fra hele Caribien og sågar fra meget berømte rom firmaer.
Hjemme på øen bliver de forskellige rom blended flere gange i speciel importerede fade.

 Land: Anguilla, Caribien Lagret: Op til 15 år på franske og amerikanske fade

Hvad anmelderne siger

WHISKY & ROM MAGASIN (Thomas Rydberg) – 92 point – “Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom.

” Mads “Romhatten” Heitmann, Romhatten.dk – “Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu.”

I glasset
Pyrat XO er en kompleks rom og rig på karakter. Rommen er lagret op til 15 år på franske og amerikanske fade. Det er en rom med aromaer af citrus, krydderi og honning og en smag af eg, melasse, orange og kanel. Eftersmagen er sødlig med orange toner og slutter med en god varme. Det er en rom, hvor du får meget valuta for pengene og vi kan kun anbefale denne specielle oplevelse.