PREMIUM RABARBER GIN - Østersøens Brænderi - Bornholm

395,00 kr

 

"Rab Gin"

Østersøens Brænderi beliggende på Bornholm er et ultra lille håndværksdestilleri. Af sådanne var der mange på Bornholm for mange mange år siden. Martin Hintze Seremet Kofoed laver her sine gin. Gin som er formet med kærlighed for den bornholmske natur, hvorfra han bliver inspireret og henter sine "botanicals"

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandDansk
Alkohol40 %
tabs-icon1 Duft

Frisk duft af rabarber, citrus

tabs-icon2 Smag

Meget frisk gin, som kan nydes alene med is og en citrustwist

Beskrivelse

Martin skriver om sin Rabarber Gin:

Premium Rabarber Gin er lavet på basis af min London Dry Gin, som efter destillation er fortyndet fra ca 71% alkohol til 40% med rabarbersaft fra KROGSHOLM FRUGTPLANTAGE ved Kongens Mark.

Rabarbersaften giver en smuk lys rød farve, en del sødme og ikke mindst den karakteristiske rabarbersmag uden at gå på kompromis med den klassiske smag af gin.

Brug den i en sommer G&T med en neutral tonic og garner med frisk rabarber og en lille Kvist rosmarin. Se HER

Produceres i partier a ca 400 stk.

Ginnen er følsom over for UV-lys og kan afbleges, hvorfor den bør opbevares mørkt.

Besøg Martins hjemmeside HER

Område og Producent

Martin Skriver:

Østersøens Brænderi – Baltic Sea Distillery er et lille håndværksdestilleri beliggende i det gamle slagteri ved Torvehal Bornholm i Rønne. Her producerer jeg små partier af kvalitetsspiritus, alt inspireret af den bornholmske natur.

Jeg lægger stor opmærksomhed i hver eneste flaske som, hver især bærer et individuelt håndskrevet nr. I alle produkter er der er lang tids tanker og eksperimentering før endelig frigivelse ligesom kun de allerbedste ingredienser får lov at blive en del af produkterne. Jeg laver udelukkende små partier for at have tid og overskud til eksperimenter og indsamling af urter fra naturen.

Historien om Østersøens Brænderi starter for en del år siden, hvor jeg efter mange års interesse for eksklusiv spiritus, fik en drøm om at genskabe traditionen omkring de små bornholmske brænderier, som indtil for godt 100 år siden lå rundt omkring på øen. I starten af 2017 udlevede jeg drømmen og oprettede det lille håndværksdestilleri Østersøens Brænderi – Bornholms Destilleri.

Beliggende på Bornholm har jeg en uudtømmelig ressource af inspiration i den fantastiske natur øen er så kendt for. Jeg nyder og er konstant nysgerrig på at producere kvalitetsspiritus i små eksklusive partier med respekt for traditionerne. Alt min spiritus bliver destilleret på Bornholm i min pot still “Lilly” opkaldt efter min datter. “Lilly” er et destillationsapparat med en kedel på ca 200 liter i stand til at frembringe de mest fantastiske dråber. \Martin Hintze Seremet Kofoed.

0BA05999-979E-491E-8478-5950D803D1CB-768x1024