Pinot Blanc - Orschwiller - Alsace

85,00 kr
  • Køb 6 for 413.7 og spar 19%

 


'Den hvide Pinot'


 Pinot Blanc er en meget elegant drue, der giver vine med let forfinet frugt. Vinen er velegnet til lette retter eller til et glas i ”utide”. Server den afkølet i godt selskab og du er sikker på en hyggelig dag. 

Læs mere
TypeHvidvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandFransk
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
druerPinot Blanc
God TilLyst Kød, Salat, Skaldyr
År2015
Alkohol12 %
Vivino3,5
Beskrivelse

Detaljer

Vinen her er fra producenten Orschwiller, hvor man fremelsker helt ren frugt ved at høste druerne i perfekt modenhed. Behandlingen af druerne i kælderen foregår efter moderne metoder med kølig gæring og ingen lagring på fad. Denne proces følges for at bibeholde druens karakter i den enkelte vin.

I glasset

Detaljer

Pinot Blanc, Orschwiller er flot klar i glasset. Duften er præget af lette grønne blomster og en god friskhed. Smagen er elegant med en god afrundet frugtkarakter.Denne vin er velegnet til lette skaldyrsretter og salater.Serveringstemperatur: 8–10°C.
Område og Producent

Detaljer

Alsace er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig og er et af de mest charmerende vindistrikter i verden. Her er smukke bakker med afstikkere fra bjergkæden Vogeserne og bindingsværkshuse. Stilen er hverken rigtig fransk, eller rigtig tysk. Distriktet har igennem historien været både tysk og fransk og i dag hører Alsace under Frankrig, men meget af den gastronomiske indflydelse er tysk. Her serveres gerne god solid tysk bondemad, hvilket generelt passer fortrinligt til vinene her fra Alsace.