Pinot Blanc - Orschwiller - Alsace

75,00 kr
  • Køb 6 for 413.7 og spar 9%

 


'Den hvide Pinot'


 Pinot Blanc er en meget elegant drue, der giver vine med let forfinet frugt. Vinen er velegnet til lette retter eller til et glas i ”utide”. Server den afkølet i godt selskab og du er sikker på en hyggelig dag. 

Læs mere
Type Hvidvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Fransk
Fylde Frisk, Frugtig, Tør
druer Pinot Blanc
God Til Lyst Kød, Salat, Skaldyr
År 2015
Alkohol 12 %
Vivino 3,5
Beskrivelse

Detaljer

Vinen her er fra producenten Orschwiller, hvor man fremelsker helt ren frugt ved at høste druerne i perfekt modenhed. Behandlingen af druerne i kælderen foregår efter moderne metoder med kølig gæring og ingen lagring på fad. Denne proces følges for at bibeholde druens karakter i den enkelte vin.

I glasset

Detaljer

Pinot Blanc, Orschwiller er flot klar i glasset. Duften er præget af lette grønne blomster og en god friskhed. Smagen er elegant med en god afrundet frugtkarakter. Denne vin er velegnet til lette skaldyrsretter og salater. Serveringstemperatur: 8–10°C.
Område og Producent

Detaljer

Alsace er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig og er et af de mest charmerende vindistrikter i verden. Her er smukke bakker med afstikkere fra bjergkæden Vogeserne og bindingsværkshuse. Stilen er hverken rigtig fransk, eller rigtig tysk. Distriktet har igennem historien været både tysk og fransk og i dag hører Alsace under Frankrig, men meget af den gastronomiske indflydelse er tysk. Her serveres gerne god solid tysk bondemad, hvilket generelt passer fortrinligt til vinene her fra Alsace.