3,4 vivino

Paquito El Chocolatero, Cellar la Muntanya, Alicante

149,50 kr
  • Køb 6 for 129.5 pr. fl. og spar 14%

 

"Vinmageren"

Navnet på vinen, Paquito el Chocolatero, hylder den berømte pasodoble og dens komponist

50 % Monastrell (Mouvredre), 25 % Giró og 25 % Garnacha. en kraftfuld vin, 9 mdr på Franske egetræs fade har gjort vinen godt! et sikkert hit til vinterens gryderetter.

Indhold i CL 75
Type Rødvin
Dyrkningsmetode Økologisk
Land Spansk
Område Alicante
Fylde Blød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Halv Tør
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød, Vildt
Druer Garnacha, Monastrell
År 2010
Alkohol 15 %
Vivino 3,4
Duft

Balsamico, krydret og mineralsk noter

Smag

Blød og fyldig indgang, med saftig kerne

Beskrivelse

Celler la Muntanya udfører sin livskultur gennem god landbrugspraksis (BPA) sammen med opnåelsen af ​​en firedoblet rentabilitet: økonomisk, socialt, miljømæssigt og kulturelt.

De er en pionerer inden for Microviñas-bevægelsen, hvis mission består i: at redde forladte vinmarker og gendanne og genplante oprindelige vinmarker; aflønne producenterne retfærdigt for deres arbejde og fremme kulturen i det land, hvor druerne fødes.

Celleren hører ikke til noget DO område og er certificeret som land vin og hører til Slow Food València bevægelsen.

 Rig, flot & mørklødet er denne dejlige vin. En fjerdedel lagret på store, franske egetræsfade. Elegant håndværksvin fra ultragamle stokke.

 www.cellerlamuntanya.com/

Hvad anmelderne siger

5 Stjerne i Ekstra Bladet

Dejlig kraftig Spanioler! Intens duft af mokka, chokolade og tobak. Kraftig og fyldig bærsmag, gode tanniner og fin syrebalance i eftersmagen, siger Leif i vivino

Lækker kaffe- og chokoladeafslutning. Sådan en kaffeautomat må vi have på kontoret. En vin for konen trods den forholdsvis høje procent siger Lars i Vivino

Område og Producent

NOGET MÅ DER GØRES, blev de to spanske vinentusiaster Toni Boronat og Juan Cascant enige om, da de for et årti siden oplevede, hvor mange topkvalitetsvinmarker omkring hjemegnen Muro, der lagde navn til sjusket og uprofessionelt vinmageri trods druer i verdensklasse fra egnens gamle knortede vinstokke. Hvorfor ikke samle druerne fra alle disse marker – nogle ikke større end en villahave – og få topvinmagere til at lave vinene? Som tænkt, så gjort… I dag arbejder de med mere end 35 forskellige mikro-vinmarker i området omkring Alicante.. Nogle stokke er over 100 år gamle, så det er et decideret kulturarvsprojekt Celler de Muntanya er ude i! Vi kan nu præsentere et bæredygtig og økologisk ansvarligt Celler de Muntanya med imponerende anmeldelser fra førende vinpublikationer, herunder Guia Penin. Vinøs kulturarv, så det kan smages!