Oliver & Oliver - Puntacana Club Black Rum - Dominikanske Republik - I SMUK GAVEÆSKE

415,00 kr

 

'Darkest'

Endelig har vi fået en rom hjem fra kultproducenten Oliver&Oliver fra Den Dominikanske Republik. Hidtil har det kun været i deres hjemland de har solgt deres fantastiske rom.

Sort rom kan generelt betegnes som en helt særlig stilart indenfor rom.
Typisk er rommen modnet på ekstra ristede og dermed ekstra mørke egetræsfade, hvilket giver rommen en meget mørk farve, som kan beskrives som sort.
Ofte er disse rom såkaldt krydrede rom, der er tilsat smagskomponenter, som rommen ikke naturligt opnår igennem modning og blanding.

Indhold i CL70
TypeRom
LandDen Dominikanske Republik
Alkohol38 %
Beskrivelse

Puntacana Club Black Rum er fremstillet på en base af moder- rom (som har en gennemsnitlig lagringsalder på 25 år) blandet med forskellige rom, som har lagret mellem 1- 10 år.
De yngre rom, som indgår i blandingen, er nøje udvalgte rom opkøbt i hovedsageligt Nicaragua og Columbia, som er blandet med ældre destillater fra Brasilien, Panama og Trinidad & Tobago.
Efter rommen er blandet, er der tilsat vanilje, lokale Dominicanske urter, krydderier og sherry udvalgt fra de finest Sherryhuse i Andalusien.

Der er altså tale om en helt Unik rom, som umiddelbart med sin mørke farve og krydrede duft og smag af lakrids og friskkværnet peber fremstår meget kraftfuld, men med sødmen fra vaniljen og den frugtige Sherry i virkeligheden er meget rund og mild, næsten Vinøs.
Puntacana Club Black Rum er en meget spændende og alsidig rom, som burde være at finde i enhver bar, da kun fantasien sætter grænser for, hvad den kan bruges til.
Vi anbefaler at drikke den rent, eventuelt sammen med kaffe eller en god cigar. Kan også anbefales at drikke til desserter og stærk ost.

 Husets hjemmeside HER 

I glasset
Dette er en smagseksplosion. En rom der har alt. Sødme, lakrids, tobak, læder og meget meget andet. En rom du bare nyder alene eller sammen med desserter og meget modne oste
Område og Producent
Puntacana Club rommen har i mange år været et mærke, som romproducenten Oliver & Oliver kun har solgt på hjemmemarkedet, Den Dominikanske Republik, hvor den har opnået kultstatus. Efterspørgslen fra hjemvendte turister i Europa har skabt en "pull-effekt", således at Oliver & Oliver nu har fraveget deres strategi og med behørig national stolthed introducerer rommen på det Europæiske marked.Caribbean Rum Traders er stolte over at have fået rommen i vores sortiment og dermed kunne præsentere danskerne for denne perle af en caribisk rom, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed. Der er næppe en rom på det danske marked, hvor man får mere kvalitet for pengene.