Sælges kun i butikken

Økologisk Swedish Tonic

20,00 kr

 

"La Swede"

Swedish Tonic er virkelig unik. ? Intet skrammel. Kun gode ting. Amber sirup, ikke gennemsigtig. Udformet i små batches. 

KunibutikJa
TypeTonic
Indhold i CL20
DyrkningsmetodeØkologisk
LandSverige
60 stk. På lager
Beskrivelse

Økologisk tonicvand baseret på deres klassiske tonic sirup. Nyd den er iskoldt, eller bland den med gin. Denne tonic har dejlig ravfarvet kulør og er lavet med ægte Cinchona bark, citrusfrugter, enebær og frisk dansk vand.

Se en masse video opskrifter HER - Se Swedish tonic Hjemmeside HER

Område og Producent

Drengene fra Swedish Tonic siger:

"Udgangspunktet for svenske Tonic var enkelt. Vi ønskede en rigtig god tonic. Kunne ikke finde en, vi kunne lide. Indså vi kunne gøre det bedre selv. Alt, hvad vi så, var gennemsigtigt. Det gav ingen mening. Tonic er lavet af Chinchona Bark - det er en træbark. Har du nogensinde set et gennemsigtigt træ?

Vi begyndte at presse, blande og lave mad. 2 fyre, 3 fyre, et hold. Hver succes blev efterfulgt af en katastrofe; Flasker eksploderede. 20 paller med kasser ankom til vores lejligheder. Vi kunne ikke opbevare dem. Vores 3000 jiggere, vi modtog, havde forkerte målinger. Drikkevarer blev diaboliske. Ikke på en god måde. Forsøgte igen. Venner blev begejstrede. Andre også. Ord spredes. Nye venner. Bloggere. Mad folk. I Sverige og over hele Europa. Hemmeligheden?

Swedish Tonic er virkelig unik. Intet skrammel. Kun gode ting. Amber sirup, ikke gennemsigtig. Udformet i små batches. Virkelig. Brygget, anspændt, blandet, fyldt, forseglet og mærket med hånden. Vores hænder. Rigtig chinchona bark. Friskpresset citrus. Agave for sødme og enebær for at give lidt bid.

Resten er op til dig."

GUSTAF, ANTON, BENJAMIN

anton-684x1024benjamin-684x1024Swetonic_2-2-684x1024