Økologisk hamp gin fra Møllerup gods

325,00 kr

 

"Helt ude i hampen"

Det er slut med de dage hvor vi kun drak Gordons gin. I dag laves der gin over hele verden og med "botanicals" hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Lige fra insekter til tang bruges i destilleringen af de over en million forskellige gin der findes. På Møllerup gods, har man i samarbejde med Nybord Destilleri valgt at bruge Møllerups egen økologiske hamp som en af ingredienserne. Enebær er selvfølgelig også en del af denne storslåede gin. Sammen med deres økologiske tonic HER er det en super oplevelse og samtidig en god historie om en familie, der ser muligheder for at lave produkter med en skæv vinkel.

 

TypeGin
Indhold i CL50
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
Alkohol44 %
24 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

En meget mild gin, med noter af citrus, hamp og lidt ingefær. Skal nydes med en mild tonic som eksempelvis slottes egen tonic

Beskrivelse

Møllerup gods blev kendt for en serie af portrætudsendelser i tv, hvor vi fulgte familien i hverdagen. Man fulgte bestræbelserne på at drive dette store gods og hvordan man satsede på at dyrke hamp. Hamp til tekstiler, foder og mange andre ting. En af de andre ting er deres økologiske tonic, som er tilsat essens fra hamp frø, men også deres økologiske gin, som er destilleret med hamp, sammen med selvfølgelig enebær og andre "botanicals".

I samarbejde med Nyborg Distillery har Møllerup Gods udviklet en Hamp Gin. Den er lavet med hampen fra Møllerup samt citrus og et spændende mix af kryderier som ingefær, enebær og koriander.

 Se godsets hjemmeside HER

Område og Producent

Møllerup Gods er et levende sted, hvor man værner om naturen og kulturhistorien i respekt for generationer, der svandt, og generationer, der kommer. Familien er en meget lille del af en meget lang historie. Når man lægger nyt tag på huset og planter egetræer i skoven, så er det en investering for deres børns børnebørn. På samme måde høster de i dag frugterne af de frø, som fortidige generationer har sået. Det er et ansvar, man forvalter med stor taknemmelighed og stolthed.

Møllerup Gods er idag et familieforetagende - Anne Sophie og Stig Gamborg med fire børn, Alexander, Christoffer, Amalie og Valdemar. Marsk Stig Andersen Hvide er den tidligst kendte ejer af Møllerup. Han var den mest indflydelsesrige mand i Danmark efter kongen. I 1286 blev han dømt fredløs for mordet på Kong Erik Klipping. Møllerup gik i arv eller blev handlet blandt slægtninge til Marsk Stig i de efterfølgende 500 år. Knud Gyllenstjerne opførte den nuværende hovedbygning i bindingsværk i begyndelsen af 1700-tallet, da den gamle borg ikke var ”fin” nok til hans vordende hustru, Elizabeth Rosenkrantz fra Rosenholm.

Skibsreder Poul Carl købte Møllerup i 1920, og siden er godset gået i arv inden for denne slægt. Barnebarnet Flemming Lüttichau overtog i 1967 og ejede det frem til 2002, hvor hans datter og svigersøn Anne Sophie og Stig Gamborg overtog Møllerup Gods.

godsejerne_460_large