Oh Deer Øko Ginger Beer

25,00 kr

 

"Nota Beer"

Oh Deer Ginger Beer er dansk og økologisk. Meget fin balance mellem sødme, syre og de krydrede noter fra ingefær. Den har måske lidt mere vildskab end de traditionelle ginger beers fra supermarkedet. Netop derfor er den perfekt til at mixe med spiritus.

TypeTonic
Indhold i CL20
DyrkningsmetodeØkologisk
LandDansk
44 stk. På lager
Beskrivelse

Oh Deer er grundlagt at Mikkel, Martin og Anders med det mål at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur. Kronhjorten repræsenterer den danske natur i ensom majestæt. Uforanderlig og klippefast mens verden omkring farer forbi. Mikkel og Martin bor desuden lige ved Dyrehaven nord for København.

Her har de observeret og lade sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park. Anders har et mere “the one that got away”-agtigt forhold til hjorte. På trods af flere forsøg er det nemlig aldrig lykkedes Anders at få et jagttegn og for ham repræsenterer netop Kronhjorten en dragende jagt på det uopnåelige.

Vores bud på en dansk og økologisk udgave af Dark ‘n’ Stormy:

3 cl Great Dane rum
10 cl Oh Deer Ginger Beer
2 dråber Angustura Bitter (kan udlades)
Saften af en kvart lime

Fyld et stort glas med masser af isterninger. Bland Angustura, Great Dane Rum og limesaften og rør rundt i 10 sekunder. Top ganske langsomt op med Oh Deer Ginger Beer. Garner med en limebåd eller en skive ingefær.

Se hjemmesiden HER