3,6 vivino

Negroamaro - Salento

85,00 kr
  • Køb 6 for 450 og spar 12%

 

"The hmmm"

Dette er i sandhed god vin til en virkelig fornuftig pris. Den syd italienske drue Negroamaro, er en drue vi kommer til at elske. Mørke, modne og fyldige vine. Fra Italiens hæl laves der rigtig meget vin. Betingelserne er optimale for god vin, men lige så optimale for fantastiske vinkøb.

Beskrivelse

Vinen er fremstillet af Negroamaro-druer, der vokser i Salento på den sydlige del af Apulien. Jordbunden er rød og leret, klimaet er varmt med lette briser fra Middelhavet, så druerne udvikler sig perfekt og giver masser af intensitet og kraft. Druerne behandles traditionelt og lagres i rustfrie ståltanke under kontrollerede temperaturer for at bevare mest mulig frugt i vinen.

Hvad anmelderne siger

Vores smagepanel har i oktober 2018 givet den karakteren 5 + - dvs. en vin som høre til den ypperste kvalitet indenfor sin pris. En vin som sjældent findes mage til.

 
— Luca Maroni
I glasset
Bontadini Negroamaro er dyb rød i glasset med en smule violette aftegninger. Duften er intens af modne bær. Smagen er lækker koncentreret og mediumfyldig med flot ren frugtkarakter og en dejlig blød eftersmag.Vinen er en perfekt allround vin, der gør sig godt både til Middelhavskøkkenet, til grillet kød eller vildt samt til aromatiske oste.Serveringstemperatur: 15-18°C