3,5 vivino

MUSCAT, BARON DE FARNALS D.O. VALENCIA

70,00 kr

 

"Festlig sød"

Her har du et rigtig fint alternativ til eksempelvis vin santo fra Italien eller en sød tysk vin. Det er en all round vin til de fleste desserter.

TypeDessertvin
Indhold i CL75
LandSpansk
OmrådeValencia
FyldeFrugtig, Kraftig, Sød
DruerMuscat
God TilChokolade/konfekt, Dessert, Frugt, Stærke Oste
Alkohol12 %
Vivino3,5
60 stk. På lager
Duft

Sød og blød moderne Muscat vin fra det nordlige Spanien. Smukke gul grønne reflekser og en intens duft af blomster og frugt.

Smag

Lettere sød hvidvin med smag af moden frugt.

Beskrivelse

Valencia hører til Spaniens varmeste områder, med somre omkring 40C. Druerne modner hurtigt og der laves derfor primært vin uden lagring (joven), som skal drikkes unge. Enkelte producenter højner den generelle kvalitet med crianza- og reservavine, både på nationale og internationale druesorter.

Valencia DOC producerer semi-søde og søde vine på Moscatel og Pedro Ximenes 

Andre druesorter er: BobalGranacha, MacabeoMersegueraMonastrellMoscatel RomanPlanta NovaTempranillo

Sød og blød moderne Muscat vin fra det nordlige Spanien. Smukke gul grønne reflekser og en intens duft af blomster og frugt. En glimrende ledsager, afkølet, til frugt, desserter eller oste.
Druen: Muscat of Alexandria eller Roman Muscat. Indfødt sort fra dette område, som ikke passer så godt til andre områder i Spanien. Drueklaserne er store, lange og løse. Dens bær er tykke, kødfulde og af en grønlig gul farve. Den har en meget stærk aroma og højt sukkerindhold. Den producerer meget forskellige vine. Den er fremragende til at producere hedvine med en intens og frugtagtig aroma og en delikat buket; og meget særprægede og karakteristiske vine.