MUSCAT, BARON DE FARNALS D.O. VALENCIA

70,00 kr

 

"Festlig sød"

Her har du et rigtig fint alternativ til eksempelvis vin santo fra Italien eller en sød tysk vin. Det er en all round vin til de fleste desserter.

Beskrivelse

Valencia hører til Spaniens varmeste områder, med somre omkring 40C. Druerne modner hurtigt og der laves derfor primært vin uden lagring (joven), som skal drikkes unge. Enkelte producenter højner den generelle kvalitet med crianza- og reservavine, både på nationale og internationale druesorter.

Valencia DOC producerer semi-søde og søde vine på Moscatel og Pedro Ximenes

Andre druesorter er Bobal, Granacha, Macabeo, Merseguera, Monastrell, Moscatel Roman, Planta Nova, Tempranillo

I glasset
Sød og blød moderne Muscat vin fra det nordlige Spanien. Smukke gul grønne reflekser og en intens duft af blomster og frugt. En glimrende ledsager, afkølet, til frugt, desserter eller oste. Druen: Muscat of Alexandria eller Roman Muscat. Indfødt sort fra dette område, som ikke passer så godt til andre områder i Spanien. Drueklaserne er store, lange og løse. Dens bær er tykke, kødfulde og af en grønlig gul farve. Den har en meget stærk aroma og højt sukkerindhold. Den producerer meget forskellige vine. Den er fremragende til at producere hedvine med en intens og frugtagtig aroma og en delikat buket; og meget særprægede og karakteristiske vine.