3,8 vivino

Goldschild, Riesling, Spätlese, - Müdener Funkenberg, Mosel

99,00 kr
  • Køb 6 for 534 og spar 11%

 

'Herr Faust'

Tysk vin behøver fornyet interesse og fortjener den. Som altid gode køb med særlig kvalitet. Vores vin i en stille stund……

Beskrivelse

Mosellands Goldschild er en serie af vine i særklasse og allerbedste kvalitet. Moselland Riesling Spätlese er en sød spätlese med et sublimt spil mellem syre og fin elegance.
www.moselland.de

Hvad anmelderne siger

VinAvisen – 5 stjerner – “En sjov hvidvin – en vin i traditionel Mosel-stil, som er meget populær i Tyskland. Sødlig, men også med en god syre, der afbalancerer sødmen.” (Uge 27 / 2014)

Erhvervsbladet – 5 stjerner / “TESTVINDER” Flemming Hvelplund – “Den ekstraordinære vinoplevelse”

VIVINO:

Moselland Goldschild Riesling Spätlese 2015
Average rating (20 ratings)
3.7
 
I glasset
Nyd denne Riesling Spätlese til retter fra det asiatiske køkken eller til desserter.Vinen nydes bedst op til ca. 5 år efter høstår (ved mørk og kølig opbevaring).Serveringstemperatur: 8-10°C.
Område og Producent
Moselregionen er Tysklands ældste vinregion, her dyrkede keltere og romere vin allerede for 2000 år siden og området er det største, hvor vinen dyrkes på stejle skråninger. På de syd- og sydvestvendte skråninger og terrasser er der et fremragende mikroklima for både vinranker og sjældne planter og dyr. Som resultat heraf hører de elegante Riesling-vine fra skråningerne ved Mosel til de bedste hvidvine i verden.Moselland har hovedsæde ved floden Mosel. Det uforglemmelige flodlandskab har givet vinene deres navne. Moselland er det største vinkooperativ i Rheinland-Pfalz. Firmaet er produktivt, pålideligt og innovativt og Moselland er i dag én af de største Riesling-producenter i verden.