MOSELLAND DR. FAUST SPÄTBURGUNDER ROSÉ

nyhed
MOSELLAND DR. FAUST SPÄTBURGUNDER ROSÉ
95,00 kr
  • Køb 6 for 420 og spar 27%

 


"Unsere Faust"


Udover vinforretning og tilhørende webshop, har vi også stutteri med opdræt af travheste. Stutteriet hedder Faust og derfor er det skægt at vi nu har fået en dejlig rosé fra Mosel som hedder Faust, Dr. Faust. En skøn vin på Spätburgunder druen.

Læs mere
Type Rosé
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Tysk
Fylde Frisk, Frugtig, Tør
druer Spätburgunder
God Til Lyst Kød, Salat
År 2017
Alkohol 12 %
Vivino 3,8
Beskrivelse

Detaljer

Vinen er produceret på Spätburgunder-druen, som er den tyske udgave af Pinot Noir. Spätburgunder-druen kan dateres helt tilbage til det 15. århundrede, og her i Mosel ses druen vokse på mange af områdets marker, hvor den giver lækre frugtfriske vine med masser af sprødhed.

I glasset

Detaljer

Dr. Faust Spätburgunder Rosé er fin rosa i glasset. I ganen udfolder vinen sig med en fin og frugtrig karakter. Man fornemmer både friske hindbær og sommermodne jordbær. Vinen er en klassisk let spätburgunder rosé, der både kan nydes til mad eller blot et læskende glas på en smuk sommerdag.
Område og Producent

Detaljer

Kooperativet Moselland er en af de største og vigtigste producenter i området. I kraft af deres succes er kooperativet gennem årene vokset, så de i dag har ca. 2.700 medlemmer, som hver især dyrker deres egne marker - ofte baseret på generationers erfaringer med netop de lokale forhold. Medlemmernes vinmarker ligger langs Mosel på en 250 km. lang strækning, og flere steder langs floden har Moselland bygget ”pressehuse”, hvor de friske druer presses inden mosten transporteres til vineriet. På den måde sikres druernes lokale karakteristika samt en frisk frugtsmag i den endelige vin. Moselland har et team af konsulenter og vinmagere, som i samarbejde med medlemmerne sikrer, at den lokale ekspertise kombineres med moderne teknikker. Kooperativet har ligeledes et omfattende kvalitetsprogram, der bl.a. belønner de vinbønder, som dyrker de meste stejle skråninger, hvor udbyttet ofte er lavere men kvaliteten endnu højere. Desuden dyrkes flere og flere af markerne efter økologiske principper.