Monteré Ripasso Superiore, Tinazzi - Ca de Rocchi

149,50 kr
  • Køb 6 for 777 og spar 14%

 


'Nunc est bibendum'


 Ja tak. Vi elsker Ripasso og denne er lidt bedre og lidt dyrere. I februar hældes den gærede druesaft over rester fra den formidable søde Reciotovin og får lov til at gære igen. AMORE…


En ægte Ripasso med klassisk sødmefuldt udtryk og masser af fylde og karakter.

Læs mere
cl75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandItaliensk
FyldeHalv Tør, Kraftig
God TilGrillede retter, Lagrede Oste, Rødt Kød
druerCorvina, Molinara, Rondinella
År2014
Alkohol14 %
Vivino4,1
Beskrivelse

Detaljer

 Veneto er fortsat en de førende italienske vinregioner for så vidt angår mængder, og taler vi kvalitet er området også blandt de førende. Vinproduktion i provinsen Verona (Valpolicella) er for det meste meget specialiseret.

 

 

Hvad anmelderne siger

Detaljer

Årgang 2013
Asia Wine Trophy 2016 - Guldmedalje
Berliner Wein Trophy 2016 - Guldmedalje
China Wine & Spirits Awards 2016 - Guldmedalje
Decanter World Wine Awards 2015 - Sølvmedalje
Concours Mondial Bruxelles 2015 - Sølvmedalje

Årgang 2012
The Wine Advocate (Robert Parker) - 89 point (februar 2015)

Årgang 2011
VinAvisen - 5 stjerner - "En flot og forførende rødvin med en skøn duft af modne bær og en lækker og fyldig frugtsmag med et lille tilpas bid af tanniner og en fin syre til slut." (Uge 17 / 2014)

 
 
God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 81% mere
Optræder i Vivino's 2017 Wine Style Awards: Italian Ripasso
Blandt top 5% af alle vine i verden
I glasset

Detaljer

Vinen har en fyldig og intens rød farve i glasset og såvel smag som duft byder på svesker og modne kirsebær med fine toner af læder og krydderi. Smagen er ren og meget indbydende med blide strejf af træ fra fadlagringen. Eftersmagen er præget af fint afbalancerede og bløde tanniner. Denne vin er en fremragende ledsager til klassiske italienske retter med lidt sødme, til kød og som ledsager til grillen. Vores kunde smagepanel giver vinen topkarakter, som en vin, der er ægte håndværk.
Område og Producent

Detaljer

CA’ de’ Rocchi er en historisk serie af vine fremstillet af italienske Cantina Tinazzi. Denne serie viser det absolut ypperste af, hvad Veneto kan præstere. Det er vine med stor ”value for money” og med en god del prestige. Serien omfatter en række prisvindende vine, der både nationalt og internationalt er kendt for at klare sig rigtig godt. I glasset:Denne vin er fremstillet på 80% Corvina, 15% Rondinella og 5% Molinara. Druerne er særligt udvalgte og høstet i hånden på de bakkede solvendte skråninger i 150 – 300 meters højde i Valpolicella området. Efter høsten gæres druerne i 10 dage sammen med deres skind. I februar det følgende år refermenteres vinen (“Ripasso”) på resterne fra fremstillingen af Recioto Amarone. Dette er med til at give denne Ripasso sin karakteristiske smag og kompleksitet. Efter endt gæring lagres vinen på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade i 12-18 måneder.