3,3 vivino

Miquel Oliver - Son Calo Negre, Mallorca

Tilbuds Pris: 129,00 kr

Før Pris: 169,00 kr

 

"Mallorca"

Et studie ud i Mallorcas lokale druer: Callet og Fogoneu. Begge kun beplantet på Mallorca. Disse lokale druer trives allerbedst i øens middelhavsklima og røde, jernholdige jord. Så giver de til gengæld vine med moden frugt og læskende saftighed og en undertone af vilde urter og bittesmå bær. Her lagres kun på rustfrit stål, så der er ingen fadnoter til at forstyrre den syngende rene frugt. Mallorcas inderste sjæl på flaske.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSpansk
OmrådeMallorca
FyldeBlød og Rund, Frugtig, Kraftig, Tør
God TilBløde Oste, Grillede retter, Vildt
År2016
Alkohol14,5 %
Vivino3,3
Duft

Mørk kirsebær med intense duft. En vin med store aromatiske indtryk.

Smag

Smagen er uhyggelig koncentreret med dyb moden frugt. En smagseksplosion du må prøve.

Beskrivelse

Pilar Olivers familie har lavet vin i Petra syd for Alcudia i over 100 år, og i dag driver hun og hendes mand Jaume det prisvindende Miquel Oliver-hus. Udgangspunktet er den røde, jernholdige jord, det milde klima og vinden fra havet, som gør brugen af sprøjtemidler overflødig. Druerne er delvis lokale sorter og franske, som familien mener gør sig særligt godt i området. Pilars fingeraftryk er en blød og frugtig struktur med tydelig mineralsk karakter. Fantastiske madvine.

Vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

I 1912 plantede MELCHOR OLIVER hans første vinstokke. Vingården har dermed fejret sit 100 års jubilæum. Syrah? Fogoneu? Merlot? Muscat? Måske er det en vin fremstillet af en af ​​disse druer, der kører gennem deres årer, Men efter 100 år i branchen er der ingen tvivl om, at familien har en passion for vin i deres blod. Miquel og Pilar, henholdsvis barnebarn og oldebarnebarn af Melchor Oliver, repræsenterer den tredje og fjerde generation af denne vinfamilie.

Som medlemmer af et familiehold arbejder man hårdt hver dag for at opnå en perfekt harmoni mellem fortid og nutid. De elementer fra fortiden, som de tegner, er selve ejendommen, lidenskaben, ånden, engagementet og selvfølgelig vinstokke. Nuværende bidrag er ungdommelig dynamik, moderne teknologi, innovation ... og selve vinen. Og uanset hvad fremtiden bringer, sigter man på at fortsætte på samme måde. Dag efter dag og med den lidenskab, der er deres varemærke. Siden 1912 har dette været essensen af ​​vine, der bærer Bodega Miquel Oliver-mærket.