3,6 vivino

Lupo Nero Rosato - IGT - Puglia - Zinfandel - Negroamaro

95,00 kr
  • Køb 6 for 59.00 pr. fl. og spar 38%

 

"The wolf"

Rosé fra den italienske hæl og når det samtidig er fra det estimerede vinfirma Rocco er det ikke så dårligt. Druesorter som Zinfandel og Negroamaro gør det ikke dårligere.

TypeRosé
Indhold i CL75
LandItaliensk
OmrådePuglien
FyldeFrisk, Frugtig, Halv Tør
DruerNegroamaro, Zinfandel
God TilAperitif, Fed Fisk, Fisk, Frugt, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Salat, Skaldyr
Alkohol12 %
Vivino3,6
114 stk. På lager
tabs-icon2 Smag

Denne elegante italienske Rosato-vin produceret i det dybe sydlige Italien, viser en strålende lyserød farve. Frisk og frugtig med strejf af sødme, der giver et dejligt løft til ganen af ​​sommerfrugter.

Beskrivelse

Syditalien er i sandhed vinstokkens land, og ingen steder mere end Salento-sletten i Puglia-vinregionen. Gemt i hælen på Italiens støvle, så at sige, afkøles regionernes naturligt varme klima noget af havvindene, der blæser ind fra Adriaterhavet og Det Ioniske hav, hvilket skaber det ideelle klima til at producere solide, tilfredsstillende rosévine. Prøv den tilbagelænede syditalienske livsstil med en vin fra en af ​​Italiens vigtigste vinproducerende regioner og fanebæreren for sydens kvalitetsvine. Zinfandel- og Negroamaro-druerne klarer sig særligt godt her, og de giver vine, der på én gang er mørke og let bitre, men stadig smidige og aromatiske.

Denne elegante italienske Rosato-vin produceret i det dybe sydlige Italien, viser en strålende lyserød farve. Frisk og frugtig med strejf af sødme, der giver et dejligt løft til ganen af ​​sommerfrugter.

Vingårdens hjemmeside HER

Område og Producent

I slutningen af ​​XIX århundrede startede Francesco Rocca sin historiske forretning med bulkvin. I 1936 forbedrede hans søn Angelo vinproduktionen og opbyggede en kælder i Nardò, Apulia. 

I 1960'erne købte Ernesto Rocca, Angelos søn, den første tappelinje og startede distributionen af ​​produkter under Rocca-mærket. I 1999, blev han forelsket i Apulien, som populært kaldes "den italienske hæl" . Her købte han en vingård i Leverano, i hjertet af Salento.

I 2009 bliver Rocca Family den største aktionær i den historiske vingård Dezzani i Piemonte, der realiserer nye kommercielle og produktive synergier.
Paolo, Marco, Luca og Matteo (Ernestos sønner), deler pligterne og ansvarsområderne og sammen drives familiens virksomhed, der også inkluderer en bygningsvirksomhed og et førende travheste stutteri. Emanuele og Ernesto Jr., henholdsvis Luca og Marco sønner, repræsenterer stolt i dag den femte generation i vinverdenen.

  •  
    La famiglia Rocca

 

5 GENERATIONER
GODE TRADITIONER STOPER ALDRIG

Fem generationer, har familien haft lidenskaben til modne vine i egetræstønder.

Det delikate valg at lade vinen  udvikle sig stille og roligt i vingården, tålmodigt ventende og definere det rigtige øjeblik når vinen skal flaskes, har altid været øjeblikke som er spændende.

Unikke oplevelser, sammen med glæden ved at bringe vinen til forbrugeren, sikrer produktion af vin af en unik karakter, som nu anerkendes i over 40 lande .