- Beskrivelse
Høsten bliver foretaget med håndkraft og alle druerne går igennem en nøje udvælgelse, før de lægges i bakker, hvor der kan være ca. 6 kg. druer. De tørres herefter i over 100 dage og typisk i januar presses druerne forsigtigt. I en periode på ca. 20 til 30 dage foregår gæringen.
Modningen af vinen er i franske og amerikanske egefade og tager typisk 30 måneder, fulgt op ad 8-10 måneder på flaske.
OBS: Vi har få flasker af vingårdens magnum, dobbelt magnum og 5 liters. Ring eller skriv for info og pris.
Vingårdens hjemmeside HER
Se en lille video med ejeren HER
- Hvad anmelderne siger
God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt
Blandt top 1% af alle vine i verden
- Område og Producent
I 1992 købte familien Morini et historisk gårdhus fra begyndelsen af 1900'erne, omgivet af fantastiske vinmarker i hjertet af Val di Mezzane. I dette fredelige område besluttede familien at bygge en ny bygning til vinfremstilling og modningskælder. I dag giver denne moderne og funktionelle bygning os mulighed for at producere op til 3000 kvintals vine takket være de 5 moderne, fuldt automatiserede, 150 kvintale gæringsbeholdere, der reducerer oxidationen af den fremtidige vin til et minimum. De ca. 30 vinkar, af forskellige størrelser, alle temperaturstyrede, sikrer også tilstrækkelig opbevaring af vinen, indtil den er aftappet. Hele underetagen, der ligger 6 meter under jorden, er dedikeret til at lade vinen modne og sidde. De 600 eg tønder fra forskellige geografiske zoner, vugge og ledsage denne fantastiske nektar til fuld modenhed.