3,5 vivino

Kendall-Jackson - Vintners reserve - Syrah - Santa Barbara - Californien

200,00 kr
  • Køb 6 for 140.00 pr. fl. og spar 30%

 

"99% Syrah"

Kendall-Jackson vine er kendt i hele USA. Stabil kvalitet og rimelige priser gør dem populære. Populære er de også hos Wineboutique og vi bliver ved med at tage disse dejlige vine hjem.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
OmrådeCalifornien
DruerSyrah/Shiraz
God TilGrillede retter, Rødt Kød
År2015
Alkohol14,5 %
Vivino3,5
tabs-icon2 Smag

Denne Vintner's Reserve Syrah er rigt lagdelt med smag af blomme, jammy blackberry, cola og bare den rigtige mængde krydderi efterfulgt af fløjlsagtig, dvælende tanniner.

Beskrivelse

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder
i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

Artisan vinfremstillingsteknikker, såsom kold blødning, tidlig maceration og délestage blev brugt til at forbedre og samtidig bløde tanninerne, fordybe farven og intensivere smagene. Alderen 12 måneder i 87% fransk eg (18% ny) og 13% amerikansk eg (4% ny).

Vingårdens hjemmeside

Samt en lille video fra Kendall-Jackson HER

Område og Producent

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre.

1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet.

Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med GREEN MEDAL CALIFORNIA SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP AWARDS