3,8 vivino

Kendall-Jackson - Vintners reserve - Cabernet Sauvignon - Sonoma - Californien

275,00 kr
  • Køb 3 for 250.00 pr. fl. og spar 10%

 

'French look'

En dejlig vin som næsten udelukkende har Cabernet Sauvignon i sig, men for at strukturere vinen lidt mere og give den en "fransk strygning" har man valgt at tilsætte lidt merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot og Carmenere.

TypeRødvin
Indhold i CL75
LandNordamerikansk
OmrådeSonoma
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Fyldig, Tør
DruerCab. Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
God TilGrillede retter, Rødt Kød
År2021
Alkohol13,5 %
Vivino3,8
12 stk. På lager
tabs-icon1 Duft

Varm solmoden frugt i duften. Emmer af solbær, varme krydderier og vanilje i smagen. En flot klassisk cabernet med en pæn lang afslutning.

tabs-icon2 Smag

Varm solmoden frugt i duften. Emmer af solbær, varme krydderier og vanilje i smagen. En flot klassisk cabernet med en pæn lang afslutning.

tabs-icon3 Eftersmag

Eftersmagen er fad, vanilje og noter af god kaffe.

Beskrivelse

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder
i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

Lagret 11 måneder på franske (65%) egetræsfade, amerikanske (30%) egetræsfade og rustfrit stål. 96 % Sonoma County, 4 % Mendocino County,  

Håndværksmæssige vinfremstillingsteknikker, såsom kold iblødsætning og forlængelse af maceration, blev brugt til at forbedre og samtidig blødgøre tanninerne, uddybe farven og intensivere smagene. - 93% Cabernet Sauvignon, 3% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot, 1% Malbec - Cabernet Sauvignon druer er blandet med Merlot for blødhed, Cabernet Franc for tanniner og Petit Verdot for at forbedre strukturen, Malbec for rundhed. Sonoma County's bjergvinmarker tilføjer sorte kirsebærsmag og fremragende vinstruktur. Mendocino Countys bjergvinmarker giver smag af brombær og mokka.

Vingårdens hjemmeside

Samt en lille video fra Kendall-Jackson HER

Hvad anmelderne siger
top_ranked
Blandt top 7% af alle vine i verden (2016 Årgang)
 
best_user_ratedEn top bedømt årgang af denne vin
Område og Producent

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre.

1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet.

Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med GREEN MEDAL CALIFORNIA SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP AWARDS