Kendall-Jackson - Vintner’s Reserve Zinfandel 2014 - Californien

Kendall-Jackson - Vintner’s Reserve Zinfandel 2014 - Californien
195,00 kr

 


'Zin with friends'


Vinen er modnet i små franske og amerikanske egefade, hvor 11 % er nye. Vinen fra de forskellige parceller er holdt seperate, indtil vingårdens vinmagere mener, at vinen nu kan blandes, så der opstår et perfekt match i kompleksitet, duft og smag, samt en struktur rig eftersmag.


Vinen er produceret af druerne Zinfandel (78%), Petite Syrah (18%), Syrah (3%) og Alicante Bouschet (1%) - druerne er hovedsageligt fra Mendocino og Sonoma County.

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Nordamerikansk
Fylde Blød og Rund, Fadpræget, Frugtig, Fyldig, Tør
druer Petit Sirah, Syrah/Shiraz, Zinfandel
God Til Lagrede Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød, Vildt
År 2014
Alkohol 14,5 %
Vivino 3,8
Beskrivelse

Detaljer

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder
i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

Vingårdens hjememside

I glasset

Detaljer

Det er en elegant og fyldig vin med en meget flot farve og intens, frugtagtig duft samt en helt fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af cedertræ. Vinen har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig let krydret eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre. 1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet. Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med THE CALIFORNIA GREEN MEDAL LEADER AWARD FOR SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP.