Kendall-Jackson - Vintner’s Reserve - Pinot Noir - Californien

225,00 kr

 


'Cool Pinot'


En flot Pinot Noir vin fra 3 forskellige områder langs Californiens kyststrækning.


Santa Barbera giver mørke kirsebær til vinen - Monterey giver de florale nuancer og en super struktur, sammen med en modne bær - Mendocino giver sorte frugt toner og de gode tanniner.


 

Læs mere
TypeRødvin
cl75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandNordamerikansk
FyldeBlød og Rund, Fadpræget, Frugtig, Tør
druerPinot Noir
God TilBløde Oste, Lyst Kød, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød, Vildt
År2016
Alkohol14,5 %
Vivino3,7
Beskrivelse

Detaljer

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve-serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate-vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, som er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve-serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder
i Californien, som alle er under Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteams kontrol. Dette giver vinmagerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve-serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

Vingårdens hjememside

I glasset

Detaljer

Dette har givet en flot granatrød farve, en fantastisk duft af kirsebær, jordbær og hindbær med noter af cola og milde krydderier, fyldig og intens, men samtidig dejlig blød og rund frugtsmag med et strejf af krydderier og vanilje, fløjlsbløde tanniner samt en utrolig behagelig og vedvarende eftersmag. Noget af det absolut bedste Pinot Noir i verden!
Område og Producent

Detaljer

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson og bestod af 35 hektar, beliggende lige nord for Napa Valley. Stedet var da tilplantet med pære og valnøddetræer. Der blev i stedet straks plantet Chardonnay vinstokke og i 1982 kom de første rigtige kommercielle vine på markedet og Kendall-Jackson var født. Jess var patriarken i firmaet og i dag er det efterkommerne efter ham som driver vingården videre. 1983 sælger Jess sin første kasse af deres Vintners reserve vine til The Oyster Bar på Grand Central Station i New York og vinen, som er en Chardonnay, vandt det år, som den eneste amerikanske Chardonnay, Platinium ved American Wine Competition. Øjeblikkeligt var vingården kommet på all time vinkortet. Det blev endnu bedre, da Det Hvide Hus, under Reagans, brugte Kendall-Jackson som husets vine. Igennem 90’erne og 00’erne har vingården udvidet med de helt særlige Estate vine, som du også kan finde hos os. De sidste 10 år har vingården mere og mere arbejdet med en grøn profil og det kulminerede i 2016, hvor man blev dekoreret med THE CALIFORNIA GREEN MEDAL LEADER AWARD FOR SUSTAINABLE WINEGROWING LEADERSHIP.