3,2 vivino

Josef Andert - Burgenland - Østrig - Sankt Laurent

125,00 kr
  • Køb 3 for 100 pr. fl. og spar 20%

 

"See to the East"

Østrigske vine er mest kendt for de hvide, såsom Grüner Veltliner, Riesling og Welschriesling. De har dog nogle rigtig skægge druesorter, som mest kun kendes her og i andre østlige vinregioner. En af dem er Sankt Laurent. St. Laurent leverer mørke, robuste, frugtagtige og pikante rødvine med Morel kirsebær noter. De er af høj kvalitet og har god lagringspotentiale.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandØstrigsk
OmrådeBurgenland
FyldeFadpræget, Frugtig, Fyldig, Tør
DruerSankt Laurent
God TilGrillede retter, Rødt Kød, Stærke Oste, Vildt
År2015
Alkohol13,5 %
Vivino3,2
Duft

Flot rubinrød farve. Duften byder på flotte modne bær og tydeligt præg efter de 12 måneders fadlagring.

Smag

Stor imponerende smag med god tæthed i frugten 

Eftersmag

frugtfyldt balanceret eftersmag.

Beskrivelse

Vi har i nogle år solgt Weingut Josef Andert vine. Det startede med hans søde vine og nu har vi også fået flere af hans tørre vine i sortimentet og nu denne kraftige rødvin. Josef laver vine, som er prisvenlige og som bare er gode glas vin.

St. Laurent er en meget aromatisk mørkhudet vindruesort. Dens oprindelse hylder i mysterium, men St. Laurent antages at have været resultatet af en krydsning af Pinot noir med en ukendt anden forælder. St. Laurent er den mest plantede røde druesort i Tjekkiet, der vokser i alle vinregioner i både Moravia og Bøhmen og i stor udstrækning Østrig

Se en video fra Burgenland HER

En mere HER

Hvad anmelderne siger
 
— VinAvisen
 
— Mad & Venner
Område og Producent

Når det kommer til vin fra Burgenland, må man ikke glemme de små vinfremstillere og vingårde. Vingården Josef Anders tilhører denne kategori. Dette er en lille virksomhed under ledelse af grundlæggeren Josef Andert. Vindyrkeren arbejder med lidenskab og dygtighed og stoler på mange års erfaring og visionær tænkning for at sende vine fra Østrig til den brede verden. 

Den fordelagtige placering bidrager til succesen for vingården Josef Andert. Så hovedkvarteret ligger på den østlige bred af søen Neusiedl - og det er en velkendt en idyllisk region med masser af solskin, tilstrækkelig fugtighed og et gunstigt klima for vinavl. Vingården i Neusiedlersee er placeret i den østlige del af Østrig i den berømte vin regionen Burgenland - Her har Weingut Josef Anders et vinmarks areal på 9 ha og her håndteres Vinmarkerne på en miljømæssigt forsvarlig måde, og kvaliteten er vigtig for vinproducenten .. 7 ha af vinmarkerne består af røde vine, de resterende 2 ha i hvide vinsorter. Dette er ikke nødvendigvis standard, fordi en druesort som Riesling og Welschriesling spiller en vigtig rolle i østrigsk vinavl. 

Selv om denne Weingut Josef Andert ikke er en af de store producenter og stadig er en af ​​hemmelighederne, må man ikke undervurdere hans hvide og røde vine. Josef Andert's vine er moderne trods sin produktion ved hjælp af traditionelle metoder. Høj kvalitet, frugtdrevne og strukturerede er nøgleord.