Josef Andert - Burgenland - Østrig - Riesling

125,00 kr
  • Køb 6 for 110 pr. fl. og spar 12%

 

"An der T"

Tyskland og Østrig er vinlande som nu igen bliver mere og mere populære i kundernes indkøbskurve. Danskernes smag for de tørre vine vinder mere og mere frem. Specielt når man skal have mad til vinen. Riesling er sammen med Chardonnay vores foretrukne druesort, men Rieslingens friskhed, gør den til unik ledsager til mad.

TypeHvidvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandØstrigsk
OmrådeBurgenland
FyldeFrisk, Frugtig, Tør
DruerRiesling
God TilFed Fisk, Fisk, Lyst Kød, Salat
År2016
Alkohol13 %
Duft

Vinen har en sart gul farve i glasset med grønlige reflekser. Det er typisk for en ung Riesling at have masser af frugt i både duft og smag og Rieslingen fra Josef Andert er ingen undtagelse. 

Smag

Der fornemmes både fersken, abrikos og andre eksotiske frugter i såvel duft som smag. Smagen er fyldig og kompleks.

Beskrivelse

Vi har i nogle år solgt Weingut Josef Andert vine. Det startede med hans søde vine og nu har vi også fået flere af hans tørre vine i sortimentet. Josef laver vine, som er prisvenlige og som bare er gode glas vin.

Riesling dyrkes i stort set alle vinregioner og kendes som kongen af hvidvin. Riesling er en krævende drue at dyrke og er særligt udsat for råddenskab. Druerne til vinen her kommer fra området omkring Neusiedlersee og vinen fremstilles efter traditionelle metoder. Lagring sker i tanke af rustfrit stål.

Se en video fra Burgenland HER

En mere HER

Hvad anmelderne siger

Ikke anmeldt på Vivino pr. 01-07-2019

Område og Producent

Når det kommer til vin fra Burgenland, må man ikke glemme de små vinfremstillere og vingårde. Vingården Josef Anders tilhører denne kategori. Dette er en lille virksomhed under ledelse af grundlæggeren Josef Andert. Vindyrkeren arbejder med lidenskab og dygtighed og stoler på mange års erfaring og visionær tænkning for at sende vine fra Østrig til den brede verden. 

Den fordelagtige placering bidrager til succesen for vingården Josef Andert. Så hovedkvarteret ligger på den østlige bred af søen Neusiedl - og det er en velkendt en idyllisk region med masser af solskin, tilstrækkelig fugtighed og et gunstigt klima for vinavl. Vingården i Neusiedlersee er placeret i den østlige del af Østrig i den berømte vin regionen Burgenland - Her har Weingut Josef Anders et vinmarks areal på 9 ha og her håndteres Vinmarkerne på en miljømæssigt forsvarlig måde, og kvaliteten er vigtig for vinproducenten .. 7 ha af vinmarkerne består af røde vine, de resterende 2 ha i hvide vinsorter. Dette er ikke nødvendigvis standard, fordi en druesort som Riesling og Welschriesling spiller en vigtig rolle i østrigsk vinavl. 

Selv om denne Weingut Josef Andert ikke er en af de store producenter og stadig er en af ​​hemmelighederne, må man ikke undervurdere hans hvide og røde vine. Josef Andert's vine er moderne trods sin produktion ved hjælp af traditionelle metoder. Høj kvalitet, frugtdrevne og strukturerede er nøgleord.