Jordan Wines, Bradgate, Syrah, Stellenbosch

99,50 kr
  • Køb 6 for 89.5 pr. fl. og spar 11%

 

'Hurra for Syrah'

I Hugh Johnson lille vinbog, der kommer hver jul, kan vi se at Jordan familien og dens vine får mere og mere kredit for deres kvalitet, men så sandelig også for de gode priser. Jordans mål er at komme ud til så mange som muligt til en pris, hvor alle kan være med……

Indhold i CL75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
OmrådeStellenbosch
FyldeFadpræget, Kraftig, Tør
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
DruerSyrah/Shiraz
År2011
Alkohol13,5 %
Vivino3,5
Beskrivelse

 

'Hurra for Syrah'

I Hugh Johnson lille vinbog, der kommer hver jul, kan vi se at Jordan familien og dens vine får mere og mere kredit for deres kvalitet, men så sandelig også for de gode priser. Jordans mål er at komme ud til så mange som muligt til en pris, hvor alle kan være med……

Hvad anmelderne siger

“Characterful and appealing”
citat: John Platter, som er meget anerkendt vinskribent….

I glasset
En vin på ren Syrah drue og denne drue kender de fleste. Den kan lave nogle af de bedste vine i verden og er kendt for den lidt pebrede, men behagelige smag. Vinen er blevet dyrket på vestvendte marker i Stellenbosch Kloof. Netop her optræder et meget vigtigt mikroklima, som gør vinene her så interessante. Kølig vind fra bugten og vind fra den bengalske havstrøm er med til at give druerne en superb modningstid. Vinen har en kompleks spektre af violer, modne svesker, med nuancer af stødt peber. Den 9 til 16 måneder lange modning i franske egetræsfade giver en behagelig krydret røg. Jordans fremragende easy drinking-serie. Masser af druekarakter og sprødhed. De røde har desuden flotte nuancer fra lagringen på franske fade og en kompleksitet, der normalt hører til i prisklassen over!
Område og Producent
Den sydafrikanske ‘Robert Parker’ – John Platter – er én af deres største fans – hele Estate-linjen giver han sjældent under 4 stjerner Gary og Kathy vil ikke bare lave vin, men også afspejle stedet, hvor vinen bliver lavet: Stellenbosch terroir. Det er også det, der kendetegner Jordan i dag: Ekstrem opmærksomhed over for selv de mindste detaljer. Jordan familien har mange projekter i støbeskeen og et af dem, som er blevet effektueret, er en idé om at involvere kvinder i vinbranchen, som nødvendigvis ikke har en uddannelse her indenfor.Projektet hvis navn er “Jordan Women in Wine Initiative” blev startet i 2013 og de første to kvinder,  Regine Lee og Laura Atkinson fra USA og England har været tilknyttet gården i forbindelse med 2014 høsten. Projektet har fået så meget interesse at Jordan udvider dette til andre vingårde.