Jordan Wines, Bradgate, Syrah, Stellenbosch

99,50 kr
  • Køb 6 for 537 og spar 11%

 


'Hurra for Syrah'


I Hugh Johnson lille vinbog, der kommer hver jul, kan vi se at Jordan familien og dens vine får mere og mere kredit for deres kvalitet, men så sandelig også for de gode priser. Jordans mål er at komme ud til så mange som muligt til en pris, hvor alle kan være med……

Læs mere
cl75
TypeRødvin
DyrkningsmetodeAlmindelig
LandSydafrikansk
FyldeFadpræget, Kraftig, Tør
God TilBløde Oste, Grillede retter, Lagrede Oste, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
druerSyrah/Shiraz
År2011
Alkohol13,5 %
Vivino3,5
Beskrivelse

Detaljer

Gary og Kathy Jordan har lavet verdensklassevine siden 1993 på en gård, hvis historie går mere end 300 år tilbage.
Han er geolog, hun er økonom – og det er ikke de værste kompetencer, man kan have, når man skal drive en vingård i eliten! Du kan se billeder af ægteparret, samt billeder fra de projekter de er i gang med, i galleriet til venstre.
Garys forældre, Ted og Sheelagh købte 146 hektar i Stellenbosch ejendom i 1982 og indledte et omfattende genplantningsprogram, hvor der blev taget ekstremt hensyn til, hvor de forskellige sorter blev plantet i forhold til jordtyper, skråningsgrader og orientering.

jordanwines.com/

Hvad anmelderne siger

Detaljer

“Characterful and appealing”
citat: John Platter, som er meget anerkendt vinskribent….

I glasset

Detaljer

En vin på ren Syrah drue og denne drue kender de fleste. Den kan lave nogle af de bedste vine i verden og er kendt for den lidt pebrede, men behagelige smag. Vinen er blevet dyrket på vestvendte marker i Stellenbosch Kloof. Netop her optræder et meget vigtigt mikroklima, som gør vinene her så interessante. Kølig vind fra bugten og vind fra den bengalske havstrøm er med til at give druerne en superb modningstid. Vinen har en kompleks spektre af violer, modne svesker, med nuancer af stødt peber. Den 9 til 16 måneder lange modning i franske egetræsfade giver en behagelig krydret røg. Jordans fremragende easy drinking-serie. Masser af druekarakter og sprødhed. De røde har desuden flotte nuancer fra lagringen på franske fade og en kompleksitet, der normalt hører til i prisklassen over!
Område og Producent

Detaljer

Den sydafrikanske ‘Robert Parker’ – John Platter – er én af deres største fans – hele Estate-linjen giver han sjældent under 4 stjerner Gary og Kathy vil ikke bare lave vin, men også afspejle stedet, hvor vinen bliver lavet: Stellenbosch terroir. Det er også det, der kendetegner Jordan i dag: Ekstrem opmærksomhed over for selv de mindste detaljer. Jordan familien har mange projekter i støbeskeen og et af dem, som er blevet effektueret, er en idé om at involvere kvinder i vinbranchen, som nødvendigvis ikke har en uddannelse her indenfor.Projektet hvis navn er “Jordan Women in Wine Initiative” blev startet i 2013 og de første to kvinder,  Regine Lee og Laura Atkinson fra USA og England har været tilknyttet gården i forbindelse med 2014 høsten. Projektet har fået så meget interesse at Jordan udvider dette til andre vingårde.