Sælges kun i butikken

"JA TAK TILBUDDET" - 1 L. Taylor's Late bottled vintage 2018 & 0,75 L. The historical edition Tawny

695,00 kr

 

"JA TAK "

Danmarks bedste Portvins tilbud. Så længe lager haves, køre vi dette fantastiske tilbud på 2 af Taylor's absolut bedste portvine.

Kommer du i butikken kan du endda smage før du køber....

KunibutikJa
TypePortvin
LandPortugisisk
OmrådeDouro
God TilBløde Oste, Chokolade/konfekt, Dessert, Lagrede Oste, Skimmel Ost, Stærke Oste
Alkohol19,5 %
Beskrivelse

1 liter Late bottled vintage 2018: 

Der er udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Dourodalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade.

Det er en elegant portvin med dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”efter-måltidet-drink”.

0,75 liter TAYLORS HISTORICAL COLLECTION RESERVE TAWNY :

Taylors Historical Collection Reserve Tawny Port er fremstillet af et blend af forskellige årgange og har lagret ca. 7 år på små egetræsfade. Portvinen har en unik karakter og en flot dyb teglstensrød farve med et rødbrunt skær. Smagen er intens med strejf af friske blommer, som passer godt til meget søde desserter. - Sælges i meget smuk trækasse

Område og Producent

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

358adcd3-a054-4bb7-9c60-f168e02a938b_700x700