nyhed
tilbud

Immortalis - Monastrell Old Vines - D.O. Bullas

Tilbuds Pris: 75,00 kr

Før Pris: 115,00 kr

 


'One of twelfe'


Kun 12 vingårde bære betegnelsen Denominacione Origen i distiktet Bullas. Ikke særligt kendt herhjemme, trods at næsten al vinen herfra eksporteres. Distriktet har en ældgammel tradition som stammer helt tilbage til romertiden, for at lave vin. Prøv en af dem, vi har ikke så mange.

Læs mere
Type Rødvin
cl 75
Dyrkningsmetode Almindelig
Land Spansk
Fylde Blød og Rund, Frisk, Fyldig, Tør
druer Monastrell
God Til Bløde Oste, Grillede retter, Rødt Kød, Stærke Oste
År 2016
Alkohol 14 %
Vivino 3,5
Beskrivelse

Detaljer

D.O. Bullas er en del af Murcia-regionen i den østlige del af Spanien og er beliggende halvvejs mellem byen Murcia, regionens hovedstad, og bjergene i vest, der danner grænsen til Andalusien.
Vinen er produceret af 100% Monastrell-druer fra Bullas. Druerne er dyrket på gamle vinstokke med meget lavt høstudbytte (maks. 3.000 kg/ha).

I glasset

Detaljer

Det er en utrolig flot rødvin med mørk, næsten lilla farve, delikat duft af sorte frugter og krydderier, fyldig, frisk og blød frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.
Område og Producent

Detaljer

Denne vin kommer fra vingården Pago Aylés, der råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker beplantet med druerne Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot og Garnacha. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne ligger i 400-800 meters højde, og klimaet er karakteriseret ved varme somre og kolde vintre. Vinmarkerne blev beplantet i 1994, og vineriet blev bygget i 1998. Vingården Aylés har siden 2010 været klassificeret som Vino de Pago eller D.O. Pago. Denne klassifikation blev indført i 2003 af det spanske parlament og gives ikke til et helt område, men derimod til individuelle vingårde/vinmarker, der opfylder bestemte krav, hvoraf et af dem går på, at der kun må bruges egne druer i vinene. Ejerne har lavet denne vingård som et prestigeprojekt, hvor penge ikke har spillet nogen rolle. Meningen er at producere det bedste, der overhovedet er muligt i regionen. Alt; beplantning, høst, gæring, lagring og aftapning sker efter de mest moderne principper.