3,9 vivino

Immensum - Vini Candido - Salice salentino DOC - Puglia

120,00 kr
  • Køb 6 for 95 pr. fl. og spar 21%

 

"Amore Amaro"

Med denne vin og flere fra samme hus som vi har i sortimentet, giver Candido os en palette af vine, hvor udgangspunktet er den dejlige Negroamaro drue. I disse år tilplantes der rigtig mange vinmarker med Negroamaro druer. Man har fundet ud af, at man kan lide dens charme, farve, kraft og fylde. Candido går et skridt længere og laver virkeligt fint vinhåndværk og disse vine vi har derfra er nogle vi ynder at drikke, når gæster banker på eller man bare skal nyde en god vin.

TypeRødvin
Indhold i CL75
DyrkningsmetodeAlmindelig
OmrådePuglien
DruerNegroamaro
God TilGrillede retter, Pasta, pizza og risotto, Rødt Kød
År2013
Alkohol14,5 %
Vivino3,9
Duft

En utrolig elegant vin med intens rubinrød farve og en delikat frugtduft med noter af hindbær

Smag

Meget fyldig frugtsmag med krydrede noter, bløde tanniner

Eftersmag

Vedholdende eftersmag og en del krydret

Beskrivelse

Denne vin er produceret af 100% Negroamaro-druer, der er dyrket i Salice Salentino, som ligger i Salento-regionen i Puglia. Vinen har været lagret 8 måneder på små egetræsfade.

De afstilkede druer macerere i lang tid med mosten. Gæringen induceret af udvalgte gær og underkastes en streng temperaturkontrol. Den nye vin modnes i små træfade i cirka otte måneder. En meget intens rødvin, som vil have godt af at blive åbnet i 4-5 timer før servering.

Hvad anmelderne siger

Blandt top 6% af alle vine i verden

Område og Producent

I 1929 producerede Francesco Candido sin første vin. Det blev starten på en vinhistorie fra Salento, der stadig er i live den dag i dag takket være brødrene Alessando og Giacomos hårde arbejde og passion. De er tredje generation af Candido-familien, og har en utrolig fornuftig tilgang til at dyrke jorden. Samtidig har de skabt udvikling og dermed dem selv et navn på et konkurrencedygtigt niveau i både Italien og udlandet.

Candido-familiens filosofi er, at ”det er i vinmarkerne, vinen laves”. Udover de 140 hektar vinmarker, som Candido-familien selv ejer og dyrker, er der 180 hektar vinmarker, som ejes og dyrkes af små vinbønder i tæt samarbejde med Candido - her drager de fordel af den tekniske ekspertise, der gør det muligt at producere de bedst mulige druer. Hver eneste fase af produktionen følges nøje med største omhyggelighed og dedikation - med opbakning fra ekspert knowhow og en gennemsyrende passion for hele processen.